Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy vegyem rá, hogy mozogjon?

Hogy vegyem rá, hogy mozogjon?

Figyelt kérdés

Bocs a hülye kérdésért, de egy kicsit elkezdtem parázni.

18.hét óta érzem a baba mozgását, ez most a 20.hetem. Mindennap érzem többször is, hogy bökdös.

Ma viszont még nem éreztem, vagy legalábbis nem figyeltem oda.

Reggel óta szinte megállás nélkül "verem" a számítógépet, most végeztem és rájöttem, hogy még nem éreztem a bébit. Nem is őrá figyeltem konkrétan ez igaz, hanem a munkára, de most már kicsit ideges vagyok.

Hogy tudnám rávenni, hogy mozogjon egy kicsit? Tippek, ötletek? Valaki járt esetleg hasonlóan?

2011. márc. 2. 12:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia.nekem a doki mutatta hogy a picit hogyan kell felkelteni.a köldököd felett egy picit megnyomogatod,de csak finoman.én a hasamat oldalt is szoktam néha és igen nagy rugdosásba kezd.:)amúgy normális hogy nem minden nap érzed a babád mozgását,én is van hogy minden nap de olyan is van hogy kétnaponta érzem.még sok hely van neki odabenn és simán elfér.ha nagyobb lesz akkor majd minden nap fog ficánkolni.:)21 hetes kismama
2011. márc. 4. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!