Hogy vegyem rá, hogy mozogjon?
Bocs a hülye kérdésért, de egy kicsit elkezdtem parázni.
18.hét óta érzem a baba mozgását, ez most a 20.hetem. Mindennap érzem többször is, hogy bökdös.
Ma viszont még nem éreztem, vagy legalábbis nem figyeltem oda.
Reggel óta szinte megállás nélkül "verem" a számítógépet, most végeztem és rájöttem, hogy még nem éreztem a bébit. Nem is őrá figyeltem konkrétan ez igaz, hanem a munkára, de most már kicsit ideges vagyok.
Hogy tudnám rávenni, hogy mozogjon egy kicsit? Tippek, ötletek? Valaki járt esetleg hasonlóan?
Fél üzem rohangált nekem csokiért, és szerencsére kaptam is egy halommal. (már megérte :-)))
Megettem egy csokis zabkekszet és szökdécselve (hogy a mozgás is meglegyen) kimentem a WC-be, ahol is kinyújtóztam, amennyire csak tudtam.
ÉS MÁR MOZGOTT IS!!!
Tiszta idiótának érzem magam, de a lényeg.. a lényeg!
Köszönöm mindenkinek a szuper ötleteket!
Hát mit olvasok itt, nagyon aranyos:)))!
Tehát lehet hatni a babára hogy mocorogjon?
Én 16 hetes vagyok, de alig érzem mostanában napi 1-2 kis moccanást érzek és kezd nyugtalanítani!
Pedig a harmadik babámat várom. És a védőnő mondta is a 12-ik hétnél hogy nem érzetem még?
Igazából sokszor felfújódtam az elejénés inkább bélmozgásoknak gondoltam, nem nagyon tudtam eldönteni most ez a babóca-e?
Mostanában helyre jött a gyomrom...de nem nagyon érzem a mocorgást! Tehát egyek csokit???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!