Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy vegyem rá, hogy mozogjon?

Hogy vegyem rá, hogy mozogjon?

Figyelt kérdés

Bocs a hülye kérdésért, de egy kicsit elkezdtem parázni.

18.hét óta érzem a baba mozgását, ez most a 20.hetem. Mindennap érzem többször is, hogy bökdös.

Ma viszont még nem éreztem, vagy legalábbis nem figyeltem oda.

Reggel óta szinte megállás nélkül "verem" a számítógépet, most végeztem és rájöttem, hogy még nem éreztem a bébit. Nem is őrá figyeltem konkrétan ez igaz, hanem a munkára, de most már kicsit ideges vagyok.

Hogy tudnám rávenni, hogy mozogjon egy kicsit? Tippek, ötletek? Valaki járt esetleg hasonlóan?

2011. márc. 2. 12:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Torna, hangos zene.
2011. márc. 2. 12:32
 2/11 anonim ***** válasza:
feküdj lágyan hasra és figyelj :)) nekem ez válik be...és ne aggódj nem nyomod össze még sok helye van!
2011. márc. 2. 12:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Esetleg mozogj picit, aztán egyél valami cukrosat ( pici csoki, vagy üdítő), majd feküdj hanyatt, tedd a kezed a pocakodra, és figyelj... nekem ez bevált , mivel én is ilyen paramami vagyok :)
2011. márc. 2. 12:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Vagy édességgel, vagy egy forró teával.
2011. márc. 2. 12:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Lájtos kávé/csoki + feküdj a hátadra és várj türelmesen. Biztos szunyókál, ilyen korban még bőven előfordul hogy egy-egy nap nem érzed nagyon mozogni, esetleg épp úgy fekszik, hogy a mozgó alkatrészek nem túl érzékeny területen vannak. Nyugi!!!
2011. márc. 2. 12:58
 6/11 A kérdező kommentje:

Fél üzem rohangált nekem csokiért, és szerencsére kaptam is egy halommal. (már megérte :-)))

Megettem egy csokis zabkekszet és szökdécselve (hogy a mozgás is meglegyen) kimentem a WC-be, ahol is kinyújtóztam, amennyire csak tudtam.

ÉS MÁR MOZGOTT IS!!!

Tiszta idiótának érzem magam, de a lényeg.. a lényeg!

Köszönöm mindenkinek a szuper ötleteket!

2011. márc. 2. 13:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Látom már megtaláltad a megoldást, de azért leírom, hogy eleinte nekem is bevált a csoki vagy az üdítő, de később már nem nagyon izgatta, és akkor valami hideget tettem a pocimhoz pár másodpercre, és utána egyből jelzett, mert nem tetszett neki! :) De legalább megmozdult. Amúgy ez nekem később volt, már nagy pocakosan, akkor már jobban aggódtam, ha nem mocorgott.
2011. márc. 2. 13:23
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi neked is!!! Elraktározom magamnak későbbre :-)
2011. márc. 2. 13:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát mit olvasok itt, nagyon aranyos:)))!

Tehát lehet hatni a babára hogy mocorogjon?

Én 16 hetes vagyok, de alig érzem mostanában napi 1-2 kis moccanást érzek és kezd nyugtalanítani!

Pedig a harmadik babámat várom. És a védőnő mondta is a 12-ik hétnél hogy nem érzetem még?

Igazából sokszor felfújódtam az elejénés inkább bélmozgásoknak gondoltam, nem nagyon tudtam eldönteni most ez a babóca-e?

Mostanában helyre jött a gyomrom...de nem nagyon érzem a mocorgást! Tehát egyek csokit???

2011. márc. 4. 09:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, egyél csokit, de nem feltétlenűl kell csokit, jó az édes üdítő is - ne kövezzetek meg, de a cola a legjobb, és pár korty nem árt, nem egyszer itatnak a kismamákkal NST előtt, mert ettől beindúlnak kicsit a babák :)
2011. márc. 4. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!