Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes vagyok. Eddig mindíg...

6 hetes vagyok. Eddig mindíg hullott a hajam mikor megmostam, de most alig jött ki pár szál. Lehet a terhesség miatt?

Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 14:01
 1/6 anonim ***** válasza:
örülj neki hogy nem hullik. nekem szoptatás alatt elment a fél hajam:-( még mindig nem az igazi.
2009. febr. 17. 14:04
 2/6 anonim ***** válasza:
igen, a terhesség alatt kevesebb a hajhullás
2009. febr. 17. 14:04
 3/6 anonim ***** válasza:
igen, ugyanez volt nálam is. a terhesség alatt szinte alig jött ki pár szál. de utána, a szoptatás alatt megint nagyon hullott.
2009. febr. 17. 14:05
 4/6 anonim ***** válasza:

lehetnek persze a terhesség miatt,van aki pattanásos volt elötte,s a terhesség alatt kitisztult az arca,vagy fordítva, vagy nekem pl elég volt egy héten 1szer hajat mosnom,s most meg 2naponta nagyon megkell mosnom,és elötte nagyon front érzékeny voltam,heti 5bogyo fejfájásra,s amiota babás vok,2szemet vettem be.......vagy van aki száraz börü volt,s terhesség alatt vált zsíros bőrüvé....szoval pocakos időszakban minden lehetséges......:-))

Üdv 31heteske

2009. febr. 17. 14:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mindenesetre örülök neki :)
2009. febr. 17. 14:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Terhesség alatt megerősödnek a hajhagymák, a hajhullás kevesebb lesz, a korábban zsírosabb haj kevésbé zsírosodik. Azért is szoktak ilyenkor a megnövekedett hajkoronájuknak új fazont adni a kismamák. Én is ezt tapasztalom, h. sokkal dúsabb lett, jobban tartja magát és hirtelen sokat nőtt.

Viszont, sajnos ez a szülés után, szoptatás alatt visszaáll eredeti állapotára. Élvezd ki addig is!

Minden jót!

2009. febr. 17. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!