Hogyan döntsek? Kapjak sugárkezelést és kemot, de soha ne lehessen gyerekem? Vagy valami alternatív módon próbálkozzak? Rákos vagyok.
Én elsősorban az orvostudományban bízom, az alternatív utat csak akkor választanám, ha a hagyományos nem segít.
Biztos, hogy a sugár és a kemo után már nem lehet gyereked? (Nem értek hozzá, ne haragudj.)
Másrészt lehet, nem lehet gyereked, de legalább te élni fogsz.
Mégy egy, ami ártani biztosan nem fog: agykontroll. Gyógyítsd magad a saját elméd erejével IS.
A legjobbakat, sok erőt és mielőbbi gyógyulást!
Nagyon-nagyon sajnálom, mihamarabbi gyógyulást Neked, és kitartást! Igazából nem tudok érdemben hozzászólni, csak szerettem volna kifejezni jókívánságaimat!!!
Lehet hogy hülyeség... de petesejtet nem lehet "eltárolni", mint a spermiumot?! Férfiaknál tudom, hogy így van, volt egy gyerekkori barátom aki kapott kemot és sugárkezelést, és neki annak idején a biztonság kedvéért levettek spermiumot. Végül sikerült nekik természetes úton, nagyon remélem, hogy Neked is sikerül!!!
Menj biztosra! Első az életed!
Biztosan kizárja egyik a másikat? Egy ismerősöm félidős volt amikor kiderült rákos nem lett baj ,de nehéz volt szülés után műtötték kemo stb.
Kitartást! Gyógyulást ! Minden jót neked!
fagyasztass le petesejtet, aztán hajrá! A kezelések mellett szedj gyógygombát! (kérdezz rá az orvosnál, sokan használják már, tompítja a kemó meg a többi negatív hatását, nem leszel olyan rosszul)
Remélem meggyógyulsz!
Üdv
Múlt héten volt egy riport: a Rippel testvérek egyikének a 21 éves felesége nemrég sugár- és kemoterápián esett át + egy csomó fajta alternatív immunerősítő kezelésen (vízmasszázs stb.) korai stádiumú petefészekrák miatt eltávolították a petefészkeit, de a méhét szerencsére nem kellett. Most 6 hós terhes, az apja testvérétől kapták a petesejtet, a Rippel sráctól a hímivarsejt, de ő hordja ki (lombikbébi)! Nagyon megható történet volt, és fantasztikus volt látni, hogy van remény még a lehetetlenre is!
Persze nagyon sokk függ attól milyen típusú és stádiumú a betegséged.
ÉS az biztos, a Te életed az első, tehát kellenek a kezelések (és mellettük az agykontrollt én is nagyon ajánlom).
Minden jót!!!
Először te legyél jól, utána lehet gondolkodni a babán!
Sok erőt, kitartást kivánok!!
testvérem párja most van túl rajta - meggyógyult, fagyasztattak le spermát és most ugranak bele a lombikba. Úgy szorítok nekik is - nemsemmi időszak van mögöttük is.
Szóval tudom miről beszélsz- tényleg nagyon nagyon sok erőt kviánok neked! Gyógyulj meg!!
Szia!
Csak annyit akartam irni hogy nagyon sajnàlom és imàdkozz hiszen az mindig jot tesz. Szerintem az elottem szolok szinte mindent elmondtak. Jobbulàst, erot, egészséget, boldogsàgot és foképpen nagy hitet kivànok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!