Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Három hetes terhességet hogy...

Három hetes terhességet hogy mutat ki az ultra hang? Egyáltalán lehet látni? Ultra hangon nem látták! Elvileg 25 volt peteérésem! Történt már valakivel ilyesmi!

Figyelt kérdés

2 teszt halvány pozitív rá egy 3 napra 2 erősebb pozitív!!!

Január 25 volt peteérésem!És január 3 hagytam abba a fogamzásgátlót!!!!De érzékeny a mellbimbóm és feszül a mellem!!!!És néha görcsölget a hasam mintha megakarna jönni!!!!

2009. febr. 17. 12:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszike de azt mondták az ultrahangon hogy 7 mm a nyh-m ahogy nő baba az úgy vastagodik?
2009. febr. 17. 13:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen úgy fog! Bár már picit vastagabbnak kéne lennie! Nekem 4+2 naposan 14 mm volt! És elötte nagyon vékonyka 3.6 mm
2009. febr. 17. 13:18
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem is 4 hetesen 14 mm-es volt a nykh-a. Egy picikét vékony, de talán így sem lesz baj! Nyugi, és hétfőn kiderül minden! :)
2009. febr. 17. 13:20
 14/17 A kérdező kommentje:
de ha kb. olyan 3 hetes vagyok akkor elvileg az jó nem mert egy hét alatt gondolom sokat változik ott bent?nekem a fiammal 14mm volt 6 hetesen de még nem lehetek annyi mert 25-én volt peteérésem.ÁÁ már nem tudom mit gondoljak olyan messze van a hétfő!!!
2009. febr. 17. 13:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha január 25.-én volt peteérésed, akkor már tényleg elmúltál 5 hetes. Lehet a doki nem jól vizsgált, vagy az ultrahang nem volt elég jó, mert ilyenkor petezsáknak már látszódni kellene. De ne idegeskedj, lehet nem is akkor volt pé-d, hanem később!
2009. febr. 17. 13:34
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát remélem na mind1 köszi nektek!!!
2009. febr. 17. 13:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Attól, hogy most hagytad abba a gyógyszert nem lesz semmi baja a babának. Én annyi nőt ismerek aki gyógyszerszedés közben lett terhes, mégsincs semmi baja a babának.

Viszont a terhességet úgy számold, hogy az utolsó menstruáció első napjától, a peteérés nem számít.

Viszont a gyógyszer abbahagyása is okozhat terhességi tüneteket, viszont pozitív tesztet nem. És téves pozitív teszt nincs, tehát nagy valószínűséggel terhes vagy. (ezenkívül valamilyen pajzsmirigy betegség okoz még pozitív tesztet) Jól teszed, ha elmész másik orvoshoz, kicsit később.

2009. febr. 17. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!