Három hetes terhességet hogy mutat ki az ultra hang? Egyáltalán lehet látni? Ultra hangon nem látták! Elvileg 25 volt peteérésem! Történt már valakivel ilyesmi!
Figyelt kérdés
2 teszt halvány pozitív rá egy 3 napra 2 erősebb pozitív!!!
Január 25 volt peteérésem!És január 3 hagytam abba a fogamzásgátlót!!!!De érzékeny a mellbimbóm és feszül a mellem!!!!És néha görcsölget a hasam mintha megakarna jönni!!!!
2009. febr. 17. 12:58
1/17 anonim válasza:
Nekem 5 hetesen még nem látták se a lányomnál, se most. 7-8 hetesen már tuti látszani fog!
2/17 anonim válasza:
Szia! Az nem a legszerencsésebb ha gyógyszer után azonnal terhes maradtál! De ma már talán nem akkora gáz! Az Uh.max.megvastagodott méhnyálkahártyát mutat! Ami ugyancsak
utalhat terhességre! Mikor mész Uh.ra?
3/17 A kérdező kommentje:
Semmit nem láttak az ultra hangon ?És mit mondtak akkor,hogy miért nem látják?
2009. febr. 17. 13:03
4/17 A kérdező kommentje:
Hétfőn megyek!!Azt mondta az orvos először hogy 5-6 hetes lehetek és leküldött ultra hangra és ott azt mondták hogy nem látnak terhességet pedig 4 teszt is pozitív és amit tegnap csináltam sokkal erősebb a második csík!!! teszt már csak nem hazudik vagy igen?
2009. febr. 17. 13:06
5/17 anonim válasza:
Talán még túl picurka. Vér HCG szintet nem mértek? Visszahívott késobbre? Nekem se látszódott semmi, rá egy hétre se, viszont akkor már gorcsoltem, így korai vetélés volt :-(
Drukkolok!
6/17 A kérdező kommentje:
Hétfőn megyek egy másik dokihoz!!!
2009. febr. 17. 13:08
7/17 anonim válasza:
Szia! 2.vagyok. Amúgy nem egyszer hallottam olyanról hogy volt akinek 7-8 hetesen lehetett látni csak! Főleg ha van egy kis felesleg a pocin! Tuti nem téved a teszted:)!
8/17 A kérdező kommentje:
Hát inkább később lássák csak ne legyen semmi baj!!!úgy félek!!!
2009. febr. 17. 13:12
9/17 anonim válasza:
Az első terhességemnél 4 hetes lehettem, a tesztek után 1-2 napra már mentem is a dokihoz. Nem látott az uh-n semmit csak azt hogy a nyálkahártyám nagyon vastag ami utalhat terhességre. Neked nem mondták milyen vastag? Biztos picike még és ezért nem látják! Pár hét múlva már látni fogják. :)
10/17 anonim válasza:
Nem lesz baj :)csak nyugi! Ok?
2.vál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!