Pozitív lett a tesztem. Mikor menjek orvoshoz? 2 hét múlva? Akkor már lesz szívműködés is?
szia. gratulalok.nekem 6+5 hetsen mar vert a szivecskeje.
udv.14 hetes
Én 5h+3 naposan teszteltem csak és rá 2 hétre mentem orvoshoz.
37 hetes
Szia!
GRATULÁLOK! Igen, várjál még 2 hetet, mert akkora lesz már szívműködése a picurkádnak!
Addig hívd fel az orvosod, mert nekem a pozitív teszt után rögtön el kellett kezdenem szedni a Folsavat és az Elevitet.
egy 9,5 hós baba anyukája
Elevitet és folsavat már pár hete szedem, és palástfű teát is iszom pé óta. Felhívom azért a dokit és kérek 2 hét múlva egy időpontot tőle.
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a gratulációkat! NAGYON BOLDOG VAGYOK!!!!! :D:D:D:D:D
Szia. Én a pozitív teszt után négy hét múlva mentem akkor már volt szabályos petezsák és láttam a picur szívét. Kilenc hetes voltam. Nekem mindenki azt mondta ( babás barátnők, háziorvos, védőnő ismerős), hogy pozitív teszt után három, négy hetet várjak és utána menjek dokihoz. Nehéz volt kivárni.
20 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!