Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív lett a tesztem. Mikor...

Pozitív lett a tesztem. Mikor menjek orvoshoz? 2 hét múlva? Akkor már lesz szívműködés is?

Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 12:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Először is szeretnék gratulálni. :) Igen, szerintem 2 hét múlva menj legkorábban, előtte nem nagyon érdemes, bár úgy tudom, hogy más még később megy. én 6hetesen voltam először, és szívhang is volt már uh-n. :) Boldog Babavárást! :)
2009. febr. 17. 12:30
 2/10 anonim ***** válasza:

szia. gratulalok.nekem 6+5 hetsen mar vert a szivecskeje.

udv.14 hetes

2009. febr. 17. 12:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Én 5h+3 naposan teszteltem csak és rá 2 hétre mentem orvoshoz.

37 hetes

2009. febr. 17. 12:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha ki tudod számolni, hogy mikor vagy úgy a 6. hét körül, akkor már érdemes elmenni! Én akkor voltam és nekem is volt már szívműködés. Persze ettől függetlenül lehet, hogy korábban mész és nem lesz még szívhang. Nem kell megijedni. Visszahívnak később! Minden jót! És gratulálok! :)
2009. febr. 17. 12:34
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! 2 napja késik és van 5 erős pozitív tesztem. Akkor most 4 hetes vagyok ugye? Akkor 2 hét múlva kb 6 hetes leszek.
2009. febr. 17. 12:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

GRATULÁLOK! Igen, várjál még 2 hetet, mert akkora lesz már szívműködése a picurkádnak!

Addig hívd fel az orvosod, mert nekem a pozitív teszt után rögtön el kellett kezdenem szedni a Folsavat és az Elevitet.

egy 9,5 hós baba anyukája

2009. febr. 17. 12:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz! Mindenképpen el kellene kezdeni szedni a folsavat és a terhesvitamint. Ha még nem szede, beszélj a dokival! Minden jót!
2009. febr. 17. 12:41
 8/10 A kérdező kommentje:

Elevitet és folsavat már pár hete szedem, és palástfű teát is iszom pé óta. Felhívom azért a dokit és kérek 2 hét múlva egy időpontot tőle.

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a gratulációkat! NAGYON BOLDOG VAGYOK!!!!! :D:D:D:D:D

2009. febr. 17. 12:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia. Én a pozitív teszt után négy hét múlva mentem akkor már volt szabályos petezsák és láttam a picur szívét. Kilenc hetes voltam. Nekem mindenki azt mondta ( babás barátnők, háziorvos, védőnő ismerős), hogy pozitív teszt után három, négy hetet várjak és utána menjek dokihoz. Nehéz volt kivárni.

20 hetes kismami

2009. febr. 17. 12:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok:-) Én a tesztelés után 2 héttel mentem és akkor volt a babom 5 hetes.
2009. febr. 17. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!