Milyen érzés mikor a babàt érzed?
Figyelt kérdés
14+3 hetes kismama vagyok és ez az elso terhességem. Mikor lefekudtem tegnap, olyan érzesem volt mintha remegne egy picit a hasam. Akàr egy foldrengés. Nem rugdosàst éreztem hanem ezt a furi érzést. Vélemény? Ilyen koràn érezném?2011. márc. 1. 18:09
1/5 ekeke válasza:
Asszonyka aszonta még korábban, hogy olyan, mint mikor a beleidben kavarog valami, mondjuk egy kis gáz ide-oda. Aztán később egyértelműsödik:)
2/5 anonim válasza:
SZia!
Az első válaszolóval teljesen egyet értek..pont olyan mint amikor kavarog a belem...illetve olyan volt, mert nekem már elég jól rugdos:D
23+3 hetes kismami
3/5 A kérdező kommentje:
Koszi a vàlaszokat :)
2011. márc. 2. 11:17
4/5 anonim válasza:
szia, nekem az elsővel ez a remegés volt, amit leírtál, elször nem is tdatosult hogy ez az. :)
most a másodiknál már most érzem, 14. hétben vagyok, és olyan érzés, amit az előttem válaszolók leírtak. :)
5/5 A kérdező kommentje:
De jo akkor ez tényleg a baba :))))
2011. márc. 2. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!