Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt más is ilyen helyzetben?...

Volt más is ilyen helyzetben? 3 szor 2 dopegyt nem hat már nekünk, most vagyok 30hetes kismama. Dopegytet 7 hete szedem. Most kaptam dopegyt mellé corinfart. Mire számítsak? Toxméia gyanuval kezelnek

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 17:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A tzoxémiás vagyok. nem tudom a kórházatokban van e PIC (újszülött intenzív) osztály. ha igen akkor oda viszik a babát, vagy ha nicns abba a kórházba ahol van ilyen. Inkubátorba kerül és valószínűleg lélegeztetőre ha nem lesz erős a tüdeje.

kaptál már tüdőérlelőt? ha tényleg meg kell születnie akkor olyan 3-4 hét kórházi bentmaradás zsükséges!

DE!!a lényeg ne idegeld magadat mert za mégjobban dobja a vérnoymásodat! szerintem amíg tudják 150-160 körül, sőt 170-ig tartani addig húzzák az időt, persze figyelve téged!

bevallom én nem számítottam koraszülésre, a dokim a kórháztban is azt hajtogatta kihúzzuk 36 hétig. hát nem jött össze :(

mindenesetre hatalmas tudás van a PIC-es osztályon dolgozóknál, le a kalappal.

Tudom hogy nehéz de valahogy tereld el erről a gondolatodat. menj sétálni a napsütésben, a lényeg hogy ne szorongj mert ez egy ördögi kör!

és várom a híreket, vigyázz magatokra!

2011. márc. 2. 12:11
 12/20 A kérdező kommentje:

Képzeljétek el mi történt.Elmúlt szerdán kórházbe kerültünk, 180 as vérnyomással, akkor 30 hetes voltam,kaptunk tüdőérlelőket, majd tegnap kiengedtek , és azt mondták minden oké, tökeletes a laborom is. Ami szerintem az augemntin miatt jött helyre.

Eddig aztmondták toxémia gyanu van, mostmár minden oké.

Leszámítva, hogy influenzás lettem.

2011. márc. 8. 09:34
 13/20 anonim ***** válasza:

a toxémiás vagyok, aki 32+5 hétre szült...

már írni akartam hogymi van veled. légyszíves tájékoztass majd minket hogy hogy vagy, remélem még pár hétig kihúzod.

influenzából meg mihamarabbi gyógyulást. várom jelentkezésedet, szia

2011. márc. 8. 14:50
 14/20 anonim ***** válasza:

Szia!Első válaszoló vagyok!

Elöször is jobbulást kívánok neked!Most milyen a vérnyomásod?Örülök hogy jó lett a laborod,az a lényeg.:)

Remélem még pár hétig bennt tudod tartani a babócát.Pihenj sokat!

2011. márc. 8. 20:30
 15/20 A kérdező kommentje:
Most nem vagyok jól, mert a corinfart a dokim lecserélte egy harmadikra verpamilra, ami átjut a placentán, elegem van már a sok gyógyszerből, csak aza baj, a vérnyomásomat már nem tudják karban tartani.és most nem tudom mit tegyek. Te mit tennél?
2011. márc. 8. 20:32
 16/20 anonim ***** válasza:

gondolom a dokik azért tudják mit írnak fel, ne aggódj!

csak azt nem értem akkor miért nem fektetnek be? ne idegeskedj azon hogy mi jut át és mi nem a babának, biztosan nem először írnak fel ilyet! a fő a nyugalom, hogy te is elhidd hogy nem lesz gond! látod, máris rá tudtál húzni egy hetete. hogyan kell ellenőrzésre járnod? mert engem ugye már haza sem engedtek, bent tartotak volna a terhesség végéig. kétnaponta volt vizeletgyűjtésem is.

a toxémiás anyuka

2011. márc. 8. 20:40
 17/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szerintem biztos hogy nem írnak fel olyan gyógyszert ami árthat a babának,nyugodj meg!Most 31 hetes vagy?Melyik kórházba fogsz szülni?Ha nem tudják beállítani a vérnyomásod akkor biztos befektetnek mert ott figyelnek rátok.Izgulok értetek.

2011. márc. 8. 20:46
 18/20 A kérdező kommentje:

nem fogod elhinni ami velem történt.

Bekerültünk a kórházba szerdán, ott stabilizáltak, csináltak labort, meg mindent, és tegnap úgy engedtek haza már, hogy lehet simán fogok szülni, minden tökéletes, amit azért nem értek, mert eddig közölték gáz van, megkaptam a tüdőérlelőket és akkor most hogyan lehet minden rendben?????

2011. márc. 8. 20:47
 19/20 anonim ***** válasza:
Szia!Hogy vagytok?Remélem azóta is minden rendbe van veletek!Azért jó hogy adtak tüdőérlelőt.
2011. márc. 16. 16:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia!Hogy vagytok?
2011. ápr. 9. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!