Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A mikro hasznalataval valoban...

A mikro hasznalataval valoban artalmas?

Figyelt kérdés
17 hetes kismama vagyok. Egy ismerösöm maximalisan mikro ellenes, en viszont napi szinten hasznalom mar sokadik eve, hiszen gyorsnak es praktikusnak tartom. Amiota babat varok, ez az ismerösöm folyamatosan duruzsol a fülembe, hogy rengeteget arthatok a babamnak a mikrohullamokkal. Ez mennyire igaz? Valoban nem szabadna hasznalni?
2009. febr. 17. 10:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%
Én is paráztam töle.És végülis nem tudtam eldönteni igy miota megtudtam hogy terhes vagyok azota gázon melegitek mindent.Biztos ami biztos!Amugy sem vagyok egy mikro rajongo.
2009. febr. 17. 12:55
 12/20 anonim ***** válasza:

Látom erre járt egy mikroellenes, aki mindenkit lepontozott! :)

Szerintem sincs semmi baj a mikroval, viszont tényleg igaz, hogy jobb nem elé állni, miközben használod. Szerintem a cola sokkal ártalmasabb, azt hamarabb betiltanám. Meg egy csomó minden. De akkor hol kellene élni?

2009. febr. 17. 13:41
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha tudjuk valamiről, hogy káros, és van lehetőségünk elkerülni, miért ne tegyük!? Mégis csak jobb óvatosnak lennünk ha másik életért is felelősek vagyunk.
2009. febr. 17. 21:00
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Hagyjuk már ezt a sok hülyeséget!!!

Ha nem-terhesen is használtad,akkor most miért ne használhatnád?

Ha meg sose mikróztál,kerűld most is.

Olyan egetrengető dolgokat tudtok kérdezni.

Ne használd a mobilodat,de ne is kapcsold be a tévét mert tudod,a sugárzás...

Sokaknak meg kéne érteni,h nem betegek vagyunk hanem babát várunk.

És a hülye kérdéseket hanyagoljuk.

De ezt gondolom a kérdező se gondolta komolyan..

Csak unatkozott és kérdezett vmit.

2009. febr. 18. 12:42
 15/20 anonim ***** válasza:

12.42-es válaszolónak!

Ugye te se gondoltad komolyan a válaszodat? Ha nem tudsz normális stílusban válaszolni, akkor kerüld el ezt a kérdést! Amúgy jó nagy bunkó voltál. A kérdező meg azt kérdez amit akar, nem kötelező rá válaszolni.

2009. febr. 18. 17:16
 16/20 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így vagyok kedves utolsó! Nem értem, hogy miért nem lehet normálisan válaszolni egy kérdésre! Volt nekem is olyan, hogy nem értettem egyet a kérdezővel, de nem hülyéztem le, nem beszéltem vele bunkón, hanem megpróbáltam normálisan elmagyarázni neki, hogy ez őérte van! Nem kell válaszolni egy kérdésre, ha nem tudsz rendesen!

Amúgy biztos te is nagyon unatkozol kedves 12.42-es, ha "hülye" kérdésekre válaszolsz!

2009. febr. 18. 17:35
 17/20 anonim ***** válasza:

Betegek!!!

Senkit nem hülyéztem le.

Apropó kérdések: Primitív kérdésre primitív válasz érkezett.

Mi ezzel a gond?? :):)

2009. febr. 18. 20:31
 18/20 anonim ***** válasza:
Látom megint unatkoztál kedves utolsó :))))
2009. febr. 18. 20:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Válogasd meg a szavaidat kérlek, ha már ide írogatsz! A szabályzatban benne van "mások sértegetéséért, provokálásáért, gyűlöletkeltésért kitiltás jár" Légyszives modoráld magad!

Amúgy biztos vagyok benne, hogy direkt kellted a feszültséget. A kérdező meg egyáltalán nem kérdezett butaságot.

2009. febr. 18. 21:57
 20/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a sok valaszt, meg azt is amiben elegge furcsan "lehordtak". (üzenem neki: legyen szep napod! )

Nekem fontos volt ez a kerdes, hiszen mar közel fel eve hallgattam az ismerösöm "mikro ellenes kampanyat", mondanom sem kell, hogy mar-mar lelkiismeret furdalasom is volt, hogy talan valoban arthatok, ezert gondoltam, hogy kerdesemet felteszem ide, varva a ti velemenyeiteket. Hat igencsak megosztottam a közvelemenyt...

Boldog, örömteli babazast mindenkinek.

2009. febr. 19. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!