17 hetes kismama vagyok. Egy ismerösöm maximalisan mikro ellenes, en viszont napi szinten hasznalom mar sokadik eve, hiszen gyorsnak es praktikusnak tartom. Amiota babat varok, ez az ismerösöm folyamatosan duruzsol a fülembe, hogy rengeteget arthatok a babamnak a mikrohullamokkal. Ez mennyire igaz? Valoban nem szabadna hasznalni?
Szia! Jaj dehogynem szabad!! Ennyi erővel Semmit nem szabad! Nem ülsz bele a mikroba:D! CSak a kajád melegíted benne!
2009. febr. 17. 10:48
2/20 anonim válasza:
Szia!Ez sajnos így van,egy kismama jobb ha vigyáz az ilyen dolgokkal.Én is sokat melegítettem ennek ellenére,de olyankor mindig távolt álltam tőle,beprogramoztam,és nem álltam ott mellette.Szerintem vigyázz azért...
2009. febr. 17. 10:48
3/20 anonim válasza:
Valamilyen szinten igaza van az ismerősödnek, de annyit kell tenned, hogy ha melegítesz nem állsz a közelébe és ha kész az étel, vársz 2 percet, hogy a mikrohullámok eltünjenek benne. Ha nem használod a gépet mindig tegyél bele egy pohár vizet mert az elnyeli a megmaradt mikrohullámokat.
2009. febr. 17. 10:49
4/20 anonim válasza:
nem kell mellette állni, de egyébként teljesen le van védve a kijövő hullámok ellen. Nekem mikrós cumi sterilizálóm van, ha káros lenne nem engednék a piacra! De azért ne bámulj bele miközben melegszik a kaja :) :)
2009. febr. 17. 10:51
5/20 anonim válasza:
Ártalmas, persze. Meg a szmogos levegő is ártalmas amit belélegzel, meg a sok adalékanyag az ételekben, meg a klórozott csapvíz is, amiben gyógyszermaradványok vannak... De utálom az ilyen rosszindulatú ismerősöket.
Semmi baja nem lesz a babádnak, ne aggódj! Én végig mikróztam naponta többször is, ott álltam mellette mindig. Semmi baja a gyerkőcnek. Amúgy az a mikró, ami kifele sugároz bármit is, elég gáz lehet.
Egy 5 hónapos pici fiú anyukája.
2009. febr. 17. 10:52
6/20 anonim válasza:
Igazad van utolsó hozzászóló!! :)
2009. febr. 17. 11:00
7/20 anonim válasza:
Látszik nem ismeritek a fizikát. Nyugodtan lehet használni a mikrót de be kell tartani vele kapcsolatban 1-2 szabályt. Ne állj a közelébe, ha használod és várj 1-2 percet mielőtt megennéd az ételt. Ennyi.
2009. febr. 17. 11:05
8/20 anonim válasza:
Ez akkora hülyeség. Némelyek annyira felfújják ezeket a dolgokat. Nyugodtan melegítsd ott a kajádat. Én is ott melegítem, és 37 hetes vagyok.
2009. febr. 17. 11:12
9/20 anonim válasza:
A nővérem is parázott, anyukám direkt bemérette, hogy van-e vmi sugárzás (jó pénzért), nem volt.
Ez amúgy olyan egy kicsit, mint a mobilos sugárzás. Igaziból senki sem tudja. Én ha megtehetem, egy méterrel arrébb megyek oszt kész:)))))
2009. febr. 17. 11:22
10/20 anonim válasza:
Ennyi erővel akkor simán burokban kellene töltenünk a 9 hónapot! Tény, hogy vannak körülöttünk ártalmas dolgok és vannak olyanok, amikkel óvatosabban kell. Én is használom a mikrót. Nem kell belebújni miközben megy. Amúgy ennyi erővel ne tévézzünk, ne számítógépezzünk, ne telefonáljunk, nehogy baj legyen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!