Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A mikro hasznalataval valoban...

A mikro hasznalataval valoban artalmas?

Figyelt kérdés
17 hetes kismama vagyok. Egy ismerösöm maximalisan mikro ellenes, en viszont napi szinten hasznalom mar sokadik eve, hiszen gyorsnak es praktikusnak tartom. Amiota babat varok, ez az ismerösöm folyamatosan duruzsol a fülembe, hogy rengeteget arthatok a babamnak a mikrohullamokkal. Ez mennyire igaz? Valoban nem szabadna hasznalni?
2009. febr. 17. 10:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
57%
Szia! Jaj dehogynem szabad!! Ennyi erővel Semmit nem szabad! Nem ülsz bele a mikroba:D! CSak a kajád melegíted benne!
2009. febr. 17. 10:48
 2/20 anonim ***** válasza:
26%
Szia!Ez sajnos így van,egy kismama jobb ha vigyáz az ilyen dolgokkal.Én is sokat melegítettem ennek ellenére,de olyankor mindig távolt álltam tőle,beprogramoztam,és nem álltam ott mellette.Szerintem vigyázz azért...
2009. febr. 17. 10:48
 3/20 anonim ***** válasza:
52%
Valamilyen szinten igaza van az ismerősödnek, de annyit kell tenned, hogy ha melegítesz nem állsz a közelébe és ha kész az étel, vársz 2 percet, hogy a mikrohullámok eltünjenek benne. Ha nem használod a gépet mindig tegyél bele egy pohár vizet mert az elnyeli a megmaradt mikrohullámokat.
2009. febr. 17. 10:49
 4/20 anonim ***** válasza:
41%
nem kell mellette állni, de egyébként teljesen le van védve a kijövő hullámok ellen. Nekem mikrós cumi sterilizálóm van, ha káros lenne nem engednék a piacra! De azért ne bámulj bele miközben melegszik a kaja :) :)
2009. febr. 17. 10:51
 5/20 anonim ***** válasza:
85%

Ártalmas, persze. Meg a szmogos levegő is ártalmas amit belélegzel, meg a sok adalékanyag az ételekben, meg a klórozott csapvíz is, amiben gyógyszermaradványok vannak... De utálom az ilyen rosszindulatú ismerősöket.

Semmi baja nem lesz a babádnak, ne aggódj! Én végig mikróztam naponta többször is, ott álltam mellette mindig. Semmi baja a gyerkőcnek. Amúgy az a mikró, ami kifele sugároz bármit is, elég gáz lehet.

Egy 5 hónapos pici fiú anyukája.

2009. febr. 17. 10:52
 6/20 anonim ***** válasza:
75%
Igazad van utolsó hozzászóló!! :)
2009. febr. 17. 11:00
 7/20 anonim ***** válasza:
89%
Látszik nem ismeritek a fizikát. Nyugodtan lehet használni a mikrót de be kell tartani vele kapcsolatban 1-2 szabályt. Ne állj a közelébe, ha használod és várj 1-2 percet mielőtt megennéd az ételt. Ennyi.
2009. febr. 17. 11:05
 8/20 anonim ***** válasza:
61%
Ez akkora hülyeség. Némelyek annyira felfújják ezeket a dolgokat. Nyugodtan melegítsd ott a kajádat. Én is ott melegítem, és 37 hetes vagyok.
2009. febr. 17. 11:12
 9/20 anonim ***** válasza:
93%

A nővérem is parázott, anyukám direkt bemérette, hogy van-e vmi sugárzás (jó pénzért), nem volt.

Ez amúgy olyan egy kicsit, mint a mobilos sugárzás. Igaziból senki sem tudja. Én ha megtehetem, egy méterrel arrébb megyek oszt kész:)))))

2009. febr. 17. 11:22
 10/20 anonim ***** válasza:
80%

Ennyi erővel akkor simán burokban kellene töltenünk a 9 hónapot! Tény, hogy vannak körülöttünk ártalmas dolgok és vannak olyanok, amikkel óvatosabban kell. Én is használom a mikrót. Nem kell belebújni miközben megy. Amúgy ennyi erővel ne tévézzünk, ne számítógépezzünk, ne telefonáljunk, nehogy baj legyen!

Szóval nyugodtan használd csak!

2009. febr. 17. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!