22hetes kismamik hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? 3d-re? Terheléses vércukorra? Mennyit hiztatok? Hol és mikor szültök?
Az előző vagyok...
Nálunk az a gond, hogy még nem tudjuk a nemét sem, eddig mindig úgy fordult, hogy nem látszódott. Ezért akartam én is siettetni a 3d-t.
24hetes kismama
Nektek legalább mondtak már valamit! :)
Én jövőhét szerdán megyek megint dokihoz, bízom benne, hogy nem lesz szégyenlős a kicsim és mutat már valamit magából.
24hetes km
akkor nem vagyok egyedül? :)
Mi már annyira kiváncsiak voltunk a nemére, hogy 16 hetesen mentünk 4D-re , meg akkor voltunk Pesten, akkor tudtunk, itt nálunk macerás a 4D. Akkor nagyjából mutatta magát, de mégsem tudta megmondani a doki, azt mondta, talán fiú. A 18 meg a 19 (problémák miatt volt 2), hetes UH meg össze volt zárva a lába, de néha mondott olyat a doki, hogy itt kéne látni valamit. Szóval reménykedünk, mert szeretnénk egy kislányt, fiú már van. :) Ma este megyek Uh-ra.
sziasztok
köszi az eddigi válaszokat:)
én 22+4vagyok.kisfiú lesz 100 százalékra mondták.:)(már van egy 20hós lányom)legközelebb március 15én megyek uh-ra.terheléses cukron még nem voltam.sztem uh-ig várok és utána megyek..(nem félek tőle tom milyen rossz...:D)én 6kilót hiztam ruhában,védönönél mérve.amugy 54el kezdtem és itthon reggel 58vagyok...sokat kólázok főleg az elején mert állandó hányingerem volt.lányommal nem.vele csak 9kilót hiztam...de remélem lemegy hamar mint legutobb:)nem lesz pihi egy darabig:)
15:25ös vagyok
KISLÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát van boldogság. :)
Gratulálok a kislányhoz!!!!
Én most végeztem a terheléses cukorral. Marha finom volt a cukros víz, de vittem citromot, kicsit javított rajta
:)
24 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!