Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetes kismamák, a terhelése...

23 hetes kismamák, a terheléses vércukorra mikor mentek, mekkorát nőt a pocitok, és mennyit mozog a babátok? Mikor lesz a következő kötelező uh?

Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én tegnap voltam a terheléses vérvételen,23+1hetesen.Azért most,mert mennem kellett úgyis uhra,és igy egyszerre letudtam a kettőt:-)A pocim szépen kerekedik,a kislányom változó mennyire aktiv.Tegnap egész nap rugdosott,ma meg néha néha jelentkezik csak.Te hogy vagy?Tudod már a nemét?
2010. jan. 20. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:

22+2hetes vagyok.

február 4én megyek terheléses cukorra(az az 24+3hetesen).Mivel a 2.baba,már hatalmas a hasam.És kb 1hete már kívülről is látszik,ha mocorog.Mondjuk tegnap/ma nem olyan aktív-de ebben a nyekenyóka időben én is csak aludnék :-)

amúgy 71-ről indultam és most 75,8kg vagyok

Ha jól emlékszem itt a 30 vagy 31.heti UH a következő,egyben az utolsó kötelező.

2010. jan. 20. 18:21
 3/5 A kérdező kommentje:
nekem kisfiú,a 18. heti uh mondták (4D+2D), valamikor nagyon sokat rúg , ma pedig csak egyszer-kétszer mozgott ,és amit ma vettem észre hogy valmikor átmehetett a jobb oldalamra,mert ott jobban kicsúcsosodik a hasam, a bal kevésbé, a pocim nekem is kerekedik, mindenki mondja, hogy már nagyon látszik, de nekem nem tűnik nagynak, igaz csak kb: 2kg híztam, és csak a hasam nőt meg.
2010. jan. 20. 18:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Holnap leszek 23 hetes és hétfőn megyek a terhelésesre, akkor leszek 23+4 hetes.

A következő uh 1-én lesz. A baba elég sokat mocorog, most éjjel meg se állt, még hajnalban is nyomta, sőt reggel is. Nem minden nap ilyen aktív, de szerencsére egyre többet érzem. :) A pocim nem nőtt olyan rengeteget, 8-10 centit talán, de mindig is nagy belem volt, tehát amikor kövér voltam, volt ilyen kerületű a hasam, csak más volt a formája.

Te hogy vagy?

2010. jan. 20. 19:53
 5/5 anonim ***** válasza:
szia.én pont ma vagyok 23 hetes.jövő hét kedden és szerdán megyek a cukros vérvételre.nekem mostanság kezd egyre aktívabb lenni a babám.bár ma alig éreztem,meg is ilyedtem egy kicsit.a pocim már szépen gömbölyödik,már mindenki látja rajtam h babám lesz,kabátban is látszik.én még nem tudom h kisfiú e vagy kislány.a következő kötelező uh nem tudom h hány hetesen lesz.ha jól tudom talán olyan 31.-32. hetesen.
2010. jan. 20. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!