Mi van ha a 4-ds uh-n nem látszik jól a baba, ki kell fizetni akkor is?
Figyelt kérdés
VAgy vissza hívnak?2008. febr. 2. 21:26
1/3 anonim válasza:
Ha veszel felvágotat a boltba és nem izlik akkor nem viheted vissza hogy cseréljék ki vagy adják vissza az árát.
Az nem az ő hiábjuk(másé se) hogy nem látszódik a baba! és nem nem hívnak vissza...max vissza mész legközelebb...de miért ne látszódna? 4d-nél elve tudják forgatni. nállunk is úgy volt--háttal volt és mégis láttuk a kis pofikáját :)
2/3 anonim válasza:
Nálunk az orvos korrekt volt, azt mondta, alapból úgy vesszük, hogy ez csak egy ultrahangos vizsgálat, de ha tud jó felvételt készíteni, akkor átugrik a 4D kategóriába, s fizetünk érte. Mi is meglepődtünk ezen, nem gondoltuk, hogy létezik még ilyen. Ezek szerint orvosa válogatja, nekünk (Békéscsaba) szerencsénk volt!
3/3 A kérdező kommentje:
Az első válaszadónak köszönöm a nyers őszinteségét,de szerintem az ilyen véleményét tartsa meg magának,mert tudom,hogy pl.Miskolcon vissza hívják az embert ha nem tudnak jó felvételt készíteni...csak érdeklődtem máshol is van e ilyen!
2008. febr. 3. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!