A 3. baba születése után is fizetni kell a petevezeték elkötésért? /sterilizálás/
Figyelt kérdés
Mi az eljárás módja? Ha valaki túl van rajta elmesélné az egész tortúrát egész a papírmunkától a végéig?2011. márc. 12. 17:42
1/4 anonim válasza:
Ha császárral szülsz, nem kell érte fizetni, csak szólni kell bejelentkezéskor a betegfelvételi irodán, ahol aláírsz egy papírt, és a férjed is hogy hozzájárul.(akár egy gyerek után is ingyenes)
Egyébként a laparoszkópiás kb. 50.000, de orvosa válogatja és azt hiszem 2006 óta nincs olyan, hogy 3 gyerek után ingyenes, mióta bárki megcsináltathatja.
2/4 anonim válasza:
nekem 4 gyerekem van.a 4.-dik után ingyenesen megcsinálták.nekem azt mondta a doki hogy a feltételek:3 gyerek,35 év,vagy egészség ügyi probléma lehet az indok.semmilyen tortura nem kellett nekem.egy nyilatkozatot kellettem aláirni.hogy kérem,bele egyezek,és elfogadom hogy ez egy vissza fordithatatlan folyamat.nekem császárral együtt csinálták de csak azért mert a kislányom spirál szerüen belekeveredett a köldök zsinórba és perceken mulott az élete.októberben csinálták és szó nem volt pénzről.
4/4 A kérdező kommentje:
időközben megtudtam, hogy igen, fizetni kell. Méghozzá nem is keveset, kb 60 000 ft-ba kerül.
2011. jún. 10. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!