Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kecskeméti csajok! Kik azok a...

Kecskeméti csajok! Kik azok a nődokik, akiket abszolut nem ajánlotok?

Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 21:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Hidd el, én már szinte mindegyikről hallottam jót és rosszat is. Még a legfelkapottabb, legjobbnak tartott szakemberről is. Az meg hogy csak rossz hír terjengjen valakiről, azt egyikőjük sem engedheti meg magának. Nagy a konkurencia. Az biztos viszont hogy minél nagyobb "kutya" valaki, annál pénzéhesebb. Sajnos kevés a kivétel.
2009. febr. 16. 21:47
 2/15 A kérdező kommentje:
Igen. Ezzel én is tisztában vagyok. A pénz nagy úr!!!! De én ismerek egy dokit (saját tapasztalat)akinél erőteljesen össze fogom zárni a lábam, és nem engedem h ott legyen a szülésemnél, ha véletlenül nem a saját dokim fog szüleszteni. 2.babám , a kislányomathüvelyi úton a dokimnál szültem. Viszont most félek, h ügyeletest kapok ki, mert nyár kellős közepére vagyok kiírva....hiába is van fogadott dokim, lehet h pont akkor lesz a világ másik végén...
2009. febr. 16. 21:54
 3/15 anonim ***** válasza:
57%
Dr Nemes András felejtős 0 szaktudás, viszont Dr Tankó András tuti(országos szinten legjobb)
2009. febr. 16. 22:10
 4/15 anonim ***** válasza:
72%
A Tankónak nagy tudása van,de gyakorlatba nagyon sok rosszat hallottam róla,a tesóm és anyum is nála szült....pfff.Szabóról azt hallottam bunkó.
2009. febr. 16. 22:21
 5/15 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok, én is a nyár kellős közepére vagyok kiírva, és én is tartok attól, amitől te. De abban bízom mindenkinek lehet jó napja, egy csomó olyat hallottam hogy tök ismeretlenül az ügyeletes orvos nagyon rendi volt.
2009. febr. 17. 10:20
 6/15 anonim ***** válasza:

Nemest és Nagy Juditot egyáltalán nem ajánlom. Ennek ellenére nekik is vannak pácienseik, akik viszont meg vannak elégedve vele.

Tankó (én csak az idősebbet ismerem) a legjobb. Bár egy kicsit pesszimista.

És Szabóból is van kettő, és Szabó Lászlót ismerem inkább, de őt se annyira, viszont meg voltam vele elégedve.

Seregély a dokim, ő emberileg a legkedvesebb,akit eddig ismertem, jó doki is. Persze mindenki tudna még fejlődni. Azaz mindenkinek megvan a saját szakterülete, amiben a legjobb, a nőgyógyászat annyira kiterjedt, arányaiban hatalmas terület, hogy lehetetlen mindenben profinak lenni.

És amúgy tényleg akkora a konkurencia egymás között, hogy semmilyen hibát nem engedhetnek meg maguknak. És nem is szoktak. Szerintem akárkihez is kerülsz, nem lesz semmi probléma. Tényleg sokukat ismerem - volt egy pár hét, amit a kórházban töltöttem el - és akiket ismerek azokra rá merném bízni magam, mondom kivéve: Nemes András és Nagy Judit. Ha ők lennének ügyeletben, akkor inkább gyalog indulnék újabb kórházat keresni! :)

2009. febr. 17. 12:10
 7/15 anonim válasza:

Sziasztok

Tudom már régi kérdés,de most fedeztem fel és nagyon meg vagyok lepve a véleményekről!

Akit én ismerek és legjobb szaktudással és gépekkel műszerekkel rendelkezik az Dr. Nemes András.Nekem volt már dolgom vele méh septum műtét miatt és terhesség (sajnos vetéltetés 19hét3napos terhesség miatt) és a végsőkig rendes és őszinte volt!Nem is ismerek más olyan orvost Kecskeméten,aki azért végezné a munkáját,mert hajtja a tudásvágy és ezért fejleszti is magát és a gépeit és emellett még becsületes és felelősségteljes ember!Van egy fajta stílusa és először én is mogorva embernek tartottam,de ő ilyen!

Míg a Dr. Tankó András nem tartozik a profik közé,tapasztalatból mondom -bár ettől még lehet másoknak jó orvos- nekem nem jött be,ő aztán igazán pénzes és szinte tehernek érzi a munkáját!Vagyis inkább már az idegeire ment a sok munka!Ez a meglátásom!

Dr. Szabó László,na ő is egy a sok közül,aki nem tudja,hogy ez egy felelősség teljes munka,ezt azért mondom,mert szóltam neki szerdán -bent voltam a második terhességemmel a kórházban-,hogy valami nincs rendben és pénteken küldött le uh.-ra és vérvételre,közben elhalt a terhesség.Műtét előtt és után 4 órával még nem volt meg a vércsoportom és össze vesztem vele,mire 2 hét múlva megyek a zárójelentésért és el volt írva a vércsoport eredményem-azért tudom,hogy ő írta rosszul,mert a nővér elmondta,hogy azt neki kell megnézni,mármint a Szabónak!

Dr. Pétervári László, őt nem tartottam rossz szakembernek,de sajnos nagyot csalódtam benne,többek között azért mert megsemmisített egy számomra fontos dolgot.Mostani terhességem sikertelenségnél sem úgy lépett fel,ahogy egy lelkiismeretes orvos tenné,ahogy Dr.Nemes tette!

Én azt mondom,mindenkinek más-más a véleménye,szokták mondani ízlések és pofonok,de nekem szaktudásilag,a lelkiismeretes munkájával,amiért bármikor,bárhol,bárki előtt felelősséggel vállal,egy olyan ember,aki nem csak mint orvos,de mint ember is tud konzultálni velünk számomra Dr. Nemes András!Szigorú,de hatásos és ezzel a szigorral tart rendet és fegyelmet maga körül!Mindemellett igen is jó ember,ami nem utolsó szempont,főleg ha orvos,mint ő!Én büszkén mondom és jelentem ki: "A betegei közé tartozom!"

Bocsánat,de nem tudtam kihagyni,hogy erre ne válaszoljak!

Aki akar többet megtudni,kérje itt el az e-mail címem!Szívesen társalgok még erről!

2010.03.05.

Mikuani

2010. márc. 5. 23:58
 8/15 anonim ***** válasza:
Utolsónak: hát ha neked a Nemes bejött, akkor örülök, de az biztos, hogy én ismerem,mint embert is, amit nagyon sajnálok, mert szörnyű egy ember, szörnyű, mint orvos. De akkor csak van akivel normális, mert furcsállottam, hogy hogy van neki páciense.
2010. márc. 8. 10:53
 9/15 anonim válasza:
Eltudod mondani mit nem szeretsz benne?Csak kíváncsi lennék hogyan léphetett fel nálad,amiért mint orvos nem tartozik a kedvenceid közé?Megteszed,hogy leírod?
2010. márc. 10. 09:45
 10/15 anonim válasza:
Én vidékről 100 km-t utazva mentem Dr. Nemeshez, és a pökhendi, egoista stílusa miatt nem kértem a vizsgálatot. A szitu: Ő rendre utasított én meg válaszként a szolgáltatás ügyfélközpontúságát emlegettem, ezen totál megsértődött és kijelentette, hogy ez bizony "öngól", mert nem jó húzás a vizsgálat előtt visszabeszélni, mert mi van ha Ő most ezért ha lát is valami bajt esetleg szó nélkül hagyja. Hát köszönöm az ilyen őszinte megnyilvánulást, így már biztosan nem tudok benne megbízni, nem beszélve a felháborító stílusról.
2010. aug. 26. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!