Mi történik a genetikai tanácsadáson? Az addigi leleteket értékelik ott?
Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 19:06
1/4 anonim válasza:
Engem alacsony AFP-vel utaltak be.
Felvették az adatokat, kérdeztek előző terhességekről, leleteket nem nézték meg. Volt UH, amiből semmit nem láttam, a férjem nem jöhetett be. UH-n semmi rendellenességre utalót nem láttak. Aztán egy dokival kellett beszélni, aki a korom (33 év) és az alacsony AFP miatt magzatvízvizsgálatot javasolt (UH-leletet nem nézte), én azt nem kértem, ezt aláírtam és ennyi. Ez a SOTE I-en volt.
2/4 anonim válasza:
Én a korom miatt mentem önszántamból(37), szintén a SOTE I-re. Vittem az AFp-t, és a 18. heti UH-ot. Elmondott pro és kontra a genetikus mindent.
Kértem magzatvízvizsgálatot, amit rá egy hétre megcsináltak.
37 hetes
3/4 anonim válasza:
Szia!Én épp a múlthéten voltam.A dokim azért utalt be,mert a rokonságomban van rendellenességgel született gyerek,amásik ok,hogy csúnyán felfáztam és a körzeti orvosomtól kapott gyógyszer nem-e árthatott a babának.A doki kérdéseket tesz fel a beutalt gondoddal kapcsolatban,milyen gyógyszert szedsz,van-e olyan tüneted ami úgy gondolod probléma lehet,voltál-e már terhes,stb.Nálam így történt.
4/4 A kérdező kommentje:
Minden választ köszönök, minden jót Nektek!
2009. febr. 16. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!