Eszerint iszonyatosan sokat híztam. Szerintetek hülyeség ez a kalkulátor?
Írjátok be páran légyszi a saját adataitokat!
nekem annyira a max érték fölé megy a súlyom, hogy épphogy látni. 18 kg-ot híztam és a 33. hétben vagyok. Tudom hogy sok, de a védőnő semmit nem mond.
Egyáltalán nem vagy kövér.
A kalkulátor meg egy baromság, nekem 14 kg minimum hízást írt, ehhez képest 9-et híztam szülésig. Mégis normál méretű gyerek lett:)
Jaj, miért vagy kíváncsi a rosszindulatú megjegyzésekre!?
Aki szupernőnek érzi magát, az mondja, hogy kövér vagy, aki meg nem az azt, hogy nem vagy kövér. Én 20 kg-ot híztam, ma is szenvedek a rajtam maradt kilóktól, nagyon nehezen megy a fogyás, ráadásul szoptatás alatt nem is lehet fogyózni.
Azt tudom, hogy ha lesz még babám, vigyázni fogok a hízásra. Én speciel mindig sírógörcsöt kaptam, ha valaki megpedzette a súlyomat, de csak a vége felé érdekelt, addíg nem. Szóval ne kínozd magad ilyen buta kérdésekkel, most már úgy is mindegy. Ne foglalkozz másokkal.
egyszer már szültem, akkor 58-ról 74 kiló lettem, fél év szoptatás után 48, kórházba kerültem...szóval nem félek attól, hogy nem tudom leadni, csak nem értem miért hízok ennyit, illetve miért ennyire egyéni ez, a babák nagyátlag 3 kiló körüliek, akkor mitől függ? :)
a kalkulátorra vagyok a legkíváncsibb, ezt ki és mi alapján csinálta....:OOO
Jó ég!!!
Dehogy vagy kövér!!!!
Ne kattogj ezen,a lényeg,hogy jól érezd magad!!!
Ez az én véleményem!
okké, köszi utolsó :)
jól vagyok én :)
légyszi-légyszi ne pontozzátok le egymást, én mindenkit zöldkezezek, véleményeket kérdeztem, kapjam is meg a magamét :) bátran írjon még, aki szeretne!
Nem vagy kövér. :) A 18 kiló sok valóban, de ez van :) Én is hasonlóan jártam, most is ezerrel küzdök, hogy ne úgy legyen.
Annak a "kedves" válaszolónak (és csak azért nem írok csúnyábbat, hogy ne zárjanak ki), aki azt írta, vastag a combod, üzenem: lehet, de hogy ezt a képen nem látni... az tuti
Én 84 kg ról kezdtem és most a 24.hétben vagyok 88.eszerint alultáplált vagyok nem hinném...
Ne foglalkozz ezzel:)
Nekem jól mutatja ez a kalkulátor.63 kg-ról indultam,76 kg lettem 39.hétre. 13 kg-ot híztam, de a kórházból már 67 kilóval jöttem ki.
Amúgy szerintem nem vagy kövér,de a 18 kiló hízás a 33.hétig nekem egy picit soknak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!