Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Eszerint iszonyatosan sokat...

Eszerint iszonyatosan sokat híztam. Szerintetek hülyeség ez a kalkulátor?

Figyelt kérdés

Írjátok be páran légyszi a saját adataitokat!

[link]

nekem annyira a max érték fölé megy a súlyom, hogy épphogy látni. 18 kg-ot híztam és a 33. hétben vagyok. Tudom hogy sok, de a védőnő semmit nem mond.

2011. febr. 27. 20:22
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy kövér.

A kalkulátor meg egy baromság, nekem 14 kg minimum hízást írt, ehhez képest 9-et híztam szülésig. Mégis normál méretű gyerek lett:)

2011. febr. 27. 20:55
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, miért vagy kíváncsi a rosszindulatú megjegyzésekre!?

Aki szupernőnek érzi magát, az mondja, hogy kövér vagy, aki meg nem az azt, hogy nem vagy kövér. Én 20 kg-ot híztam, ma is szenvedek a rajtam maradt kilóktól, nagyon nehezen megy a fogyás, ráadásul szoptatás alatt nem is lehet fogyózni.

Azt tudom, hogy ha lesz még babám, vigyázni fogok a hízásra. Én speciel mindig sírógörcsöt kaptam, ha valaki megpedzette a súlyomat, de csak a vége felé érdekelt, addíg nem. Szóval ne kínozd magad ilyen buta kérdésekkel, most már úgy is mindegy. Ne foglalkozz másokkal.

2011. febr. 27. 21:03
 13/28 A kérdező kommentje:

egyszer már szültem, akkor 58-ról 74 kiló lettem, fél év szoptatás után 48, kórházba kerültem...szóval nem félek attól, hogy nem tudom leadni, csak nem értem miért hízok ennyit, illetve miért ennyire egyéni ez, a babák nagyátlag 3 kiló körüliek, akkor mitől függ? :)

a kalkulátorra vagyok a legkíváncsibb, ezt ki és mi alapján csinálta....:OOO

2011. febr. 27. 21:05
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Jó ég!!!

Dehogy vagy kövér!!!!

Ne kattogj ezen,a lényeg,hogy jól érezd magad!!!

Ez az én véleményem!

2011. febr. 27. 21:07
 15/28 A kérdező kommentje:

okké, köszi utolsó :)

jól vagyok én :)

légyszi-légyszi ne pontozzátok le egymást, én mindenkit zöldkezezek, véleményeket kérdeztem, kapjam is meg a magamét :) bátran írjon még, aki szeretne!

2011. febr. 27. 21:10
 16/28 anonim ***** válasza:
nem vagy kövér! első vagyok...én 36. héten taliztam az akkori főbérlőmmel, ő is 36 hetes volt akkor, és akkora különbség volt köztünk, én hozzá képest bálna, róla meg se lehetett volna mondani h ennyi idős már... én is 50el kezdtem, 66lettem ,és 162cm vagyok...most 8hós cicis fiúmmal vagyok 48.
2011. febr. 27. 21:11
 17/28 anonim ***** válasza:

Nem vagy kövér. :) A 18 kiló sok valóban, de ez van :) Én is hasonlóan jártam, most is ezerrel küzdök, hogy ne úgy legyen.

Annak a "kedves" válaszolónak (és csak azért nem írok csúnyábbat, hogy ne zárjanak ki), aki azt írta, vastag a combod, üzenem: lehet, de hogy ezt a képen nem látni... az tuti

2011. febr. 27. 21:36
 18/28 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen jót hozott ki.Én 170 centi vagyok,62.4 kilóval kezdtem a terhességet(2. baba).37+3 hétre született a babám,akkor voltam 73.9 kiló,vagyis összesen 11.5 kilót híztam.A testtömeg-indexem 21.6,ami szintén a normál tartomány.Most 63-63.5 kiló vagyok.
2011. febr. 27. 22:08
 19/28 anonim ***** válasza:

Én 84 kg ról kezdtem és most a 24.hétben vagyok 88.eszerint alultáplált vagyok nem hinném...

Ne foglalkozz ezzel:)

2011. febr. 27. 22:15
 20/28 anonim ***** válasza:

Nekem jól mutatja ez a kalkulátor.63 kg-ról indultam,76 kg lettem 39.hétre. 13 kg-ot híztam, de a kórházból már 67 kilóval jöttem ki.

Amúgy szerintem nem vagy kövér,de a 18 kiló hízás a 33.hétig nekem egy picit soknak tűnik.

2011. febr. 27. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!