Érdemes babapólyát venni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 20:01
1/8 anonim válasza:
mi kölcsönbe kaptunk, de nem használtam. úgy ahogy volt vissza is adtam.
2/8 anonim válasza:
Nekem kókuszpólyám volt ,imádtam!Már a kórházban abban aludt a lányom,utána is sokáig használtuk.
3/8 anonim válasza:
Én is vettem kókuszpólyát, és nagyon sokáig használtam, mert jól tudtam tartani a babámat szoptatáskor, vagy ha vittem. Üdv.
4/8 anonim válasza:
Ez mindenkinek másképp jön be. Mi örököltünk egyet, kb 2-3x volt benne a kislányom, akkor is csak azért mert a dédi nem merte anélkül megfogni amíg olyan pici volt. Ha te úgy érzed biztonságosabbnak vegyél, de szerintem el vannak anélkül is.
5/8 anonim válasza:
Én sima hagyományos pólyát vettem, mindkét babám használta.
Nagyon jó dolog, főleg azért, mert a babát eleinte stabilabban tudod benne fogni, és alvás közben nagyon jó nekik az átölelő, melengető pólya.
A kókuszt csak boltban láttam szerencsére, ég és föld a kettő.
6/8 anonim válasza:
Hagyományos, majd utána kókusz pólyát használtam, nagyon jó volt!!!
3 gyereknél.
7/8 anonim válasza:
Nekem sima pólyám volt,de én is használtam! Nagyon könnyű volt vele szoptatni is! Ahogy írták is,stabilabban tudod tartani a babát!
8/8 anonim válasza:
Én nem szerettem.Anélkül volt jobb fognom, szoptatnom a babámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!