12 hetesen voltam uh, minden rendbe volt. Legközelebb 19 hetesen megyek genetikai uh-ra, ti mennétek közbe is uh?
Azért gondolom, hogy elmegyek mert szerintem sok ez az 7 hét, hogy nem tudom, hogy van a babám...
Ti mit gondoltok?Most 14 hetes vagyok szurkál a hasam, másnak is?Köszi a válaszokat előre is.
Szia! Has szurkálás nekem is van,ez természetes. Nehéz kivárni a két UH közt eltelt időt.De ha eddig nem volt baj a terhességeddel akkor nem indokolt a gyakori UH! Ne izgulj minden rendben lesz a babáddal, pihenj sokat. Boldog babavárást kívánok!
13+5hetes
Én a kötelező UH-k között is megyek. A magándokihoz 4 hetente kell járni, és Ő mindig nézi UH-val a babót. Ez engem nagyon megnyugtat. A kórházban a kötelező 12. heti UH alkalmával kb. 5 percet voltam a vizsgálóban (ebben benne van egy kicsi várakozás, majd levetkőzés és felöltözés) szerintem ez kevés idő egy alapos vizsgálathoz. A magánrendelőben pedig 5-8 percig nézi a doki a babót, jobbról, balról, elölről, hátulról...szóval számomra ez megnyugtatóbb. A 19. heti kötelező előtt is pont megyek a nődokihoz, így 1 héten 2x is láthatom majd :)
Üdv:
16 hetes
szia. en pont igy vagyok ezzel. 12 hetesen voltam UH-on, es legkozelebb vervetel utan kb. a 17-18 heten lesz a kovetkezo, a genetikai.a dokimnak csak 2D UH-ja van, de en nem birom ki, azaz hogy ha nagyon muszaly kibirom, de tervezem hogy a jovohet folyaman elmegyek magandokihoz 4D-re mar csak az elmeny miatt is, mert a 2D es a 4D kozott hatalmas a kulonbseg+kapok DVD-t is es ket fotot. allitolag nem art a babonak az UH.tehat en mar tukon ulok es varom h. teljen le ez a het.bizok benne hogy a 15-16 heten mar megfogjak tudni mondani 4D-vel a baba nemét is.
szoval nyugodtan menj el te is, bizti hatalmas elmeny lesz.
Udv.14 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!