Lehet-e szedni Betaloc Zook gyógyszert szedni a terhesség alatt?
Csak megerősíteni tudom az előttem szólót! Most néztem meg a Pharmindexben /gyógyszerösszesítő kisokos/, és ellenjavallatként szerepel: GRAV, LACT, tehát terhesség és szoptatás ideje alatt.
Ha mégis szükségét érzed, feltétlen egyeztess az orvosoddal!
Én ugyan csak sima Betaloc-ot szedtem,de amikor kiderült,hogy terhes vagyok magamtól is leálltam,ill. amikor később a Dokit kérdeztem ő sem javasolta.
Egyébbként pár hét utánn már nem is volt szükségem rá,mert Nekem stressz alapú volt,abbahagytam a munkát,így nyugiba voltam és nem hiányzott.Most sem szedem,a kicsi 2 éves.Egyébbként Én Betaloc nélkül 140-es pulzussal tekertem.
Utolsó vagyok,igen hiányzott nekem is,ismerem a tüneteidet.Kb 2 hónap kellett amíg elvoltam nélküle.
Ilyenkor lefeküdtem,egyenletesen lélegeztem,szóval pihentem egy kicsit.Próbáld ki kicsit segít a tüneteken,de azt,hogy szedd továbbra is nem igazán javasolnám,még akkor sem,ha a Dokid beleegyezik.Gondolj bele Neki végül is mindegy szeded-e vagy sem,csak ne panaszkodj folyton.
Hidd el meg tudsz lenni nélküle,bár egy darabig rosszabb lesz a közérzeted,és többet kell pihenned,de a babádnak nem mindegy hogy szeded vagy sem.tartottam a szüléskor is,hogy gondom lesz ebből kifolyólag,de végül is semmi problémám nem volt.
Jobbulást,és szép babavárást kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!