Meg nyugtatnátok? Természetes az aggodalmam?
Miért lenne bármi baj? :)
A terhesség első trimesztere még közel sem annyira látványos, hiszen még nem nagy a hasad, nem érzel rúgást, szerintem ez okozza az aggodalmad:)
:) én kedden töltöm a 12. hetet. 5 hetesen voltam uh-n akkor még csak egy petezsák látszódott. Azóta nem voltam uh-n,de már nem aggódok,mert szépen nőni kezdtek a cickóim,meg érzékeny a nadrág cipzárja körül a hasam...
Ne aggódj, semmi baj nincs! Annyi történt,hogy kicsit hagy pihenni a szervezeted :) a 12. hétre általában eltünnek a reggeli rosszul létek, és az egyéb kellemetlen tünetek. -ez teljesen normális:) Ha hirtelen, a 12. hét előtt szabadulsz meg a kellemetlen tünetektől,de megmarad pl a cickók érzékenysége,akkor nem kell aggódni!
Ha minden egyszerre múlik,akkor van ok az aggodalomra, de Nálad nem áll fent semmilyen veszély!
Nyugodj meg,és élvezd a terhességet!!!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Szia!
Nekem is a 11. héten múlt el minden rosszullétem. Az előző terhességnél pedig a 14. hétig hánytam egyfolytában. Most 17 hetes vagyok és minden oké! Ne aggódj, normális, hogy elmúlnak lassan a rosszullétek:)
jajj annyira jo hogy ezt irtátok.Most kezdek megnyugodni.:D
Mindenkinek szép babavárást:D
És köszönöm a segitséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!