Enyhül a hasfájás terhesség 6-7 hetében. Ez normális?
Ma voltam dokinál az utso mensitől számolva 6hét 4napos terhes lehetek. 2 halvány és egy erősebb teszt után. A doki még nem érzett semmit, mindent rendben talált, elküldött uhra keddre. Megilyedtem mikor azt mondta nem érez semmit. Előfordul hogy még nem tudja kitapintani? Volt ugy valaki hogy 6 hetesen nem tudta a doki kitapintani a terhességet?
A teszt alapján küld uhra, de mamár enyhült a hasszurkálásom is. Alig fáj, és pár napja megszünt az a fura érzés a hasamban olyan volt mintha egy kicsi lufi lett volna benne és rossz érzés volt behúzni. Ez is kicsit aggaszt, hogy normális-e.
Van egy kis barna folyásom is, arra nem mondott semmit azt mondta majd az uh után megbeszéljük a továbbiakat.
Eddig mindig rendesen megjött. Előfordulat 3 teszt után hogy mégsem vagyok terhes?
Írjátok le légyszi a tapasztalataitokat az első hetekről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!