Normális a terhesség legelején a hasfájás?
gratulálok,:)Igen ilyenkor nő a méhed, feszülnek a tartó szalagok, lesz egy idő amikor nem nagyon lesznek ilyen panaszaid, aztán a végén ugyanígy kezdődik, csak nem fog elmúlni hanem erősödni a szülésig.
36 km
igen, csak nő a méhed, és nyúlnak a méhtartó szalagok..semmi gond nincsen, ha nem jár fájdalommal, vagy vérzéssel!
nyugi!
boldog babavárást!
Az első babónál bevéreztem, tehát pihenni kellett, de egyébként meg esküvőt szerveztünk épp, uh akkor nem is figyeltem ilyet... Akarom mondani, nem emlékszem, hogy fájt volna. :)
Köszi :)
Már nagyon izgulok, csak jövő héten megyek dokihoz, és annyit olvasni, hogy pozi teszt, baba meg sehol... Meg hogy az 5. héten még volt valami, a 7-en meg semmi...
Türelem :)
persze ezt könnyű mondani :)
Én is naponta 2szer teszteltem, a 10. dpo-tól kezdve, de nem volt értelme, csak idegesebb lettem... Mintha ott lenne valami csík...
a nemvárt napján már rendes pozi lett.
még bármi lehet, jövő héten tesztelj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!