Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális a terhesség legelején...

Normális a terhesség legelején a hasfájás?

Figyelt kérdés
Nem nagyon fáj, és nem mindig. Hol szurkál, hol feszül. Ha szurkál akkor olyan, mintha a petefészek szúrna, ha feszül, akkor meg ott nagyon lent. Vagy csak nő a méh?
2010. nov. 2. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:

gratulálok,:)Igen ilyenkor nő a méhed, feszülnek a tartó szalagok, lesz egy idő amikor nem nagyon lesznek ilyen panaszaid, aztán a végén ugyanígy kezdődik, csak nem fog elmúlni hanem erősödni a szülésig.

36 km

2010. nov. 2. 16:59
 2/5 eszo ***** válasza:

igen, csak nő a méhed, és nyúlnak a méhtartó szalagok..semmi gond nincsen, ha nem jár fájdalommal, vagy vérzéssel!

nyugi!

boldog babavárást!

2010. nov. 2. 17:00
 3/5 A kérdező kommentje:

Az első babónál bevéreztem, tehát pihenni kellett, de egyébként meg esküvőt szerveztünk épp, uh akkor nem is figyeltem ilyet... Akarom mondani, nem emlékszem, hogy fájt volna. :)

Köszi :)

Már nagyon izgulok, csak jövő héten megyek dokihoz, és annyit olvasni, hogy pozi teszt, baba meg sehol... Meg hogy az 5. héten még volt valami, a 7-en meg semmi...

2010. nov. 2. 17:37
 4/5 anonim válasza:
Nekem múlthét csüt volt a peteérésem majd a jövőhéten lenne aktuális a mensim vagyis remélem NEM! Tegnap óta hol a bal petefészkem szurkál hol leges legalól fáj tompán de folyamatosan a hasam alja! Szerintetek ez terhesség jele lehet? Vagy készülődik a mensim? Mondjuk ahhoz korainak tartom mert 1 hét múlva kellene nem megjönnie!!!Válaszoljatok légyszi
2012. júl. 5. 22:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Türelem :)

persze ezt könnyű mondani :)

Én is naponta 2szer teszteltem, a 10. dpo-tól kezdve, de nem volt értelme, csak idegesebb lettem... Mintha ott lenne valami csík...

a nemvárt napján már rendes pozi lett.

még bármi lehet, jövő héten tesztelj :)

2012. júl. 5. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!