Hogy vagytok 18 hetes Kismamák? Vásároltatok már a
picinek?
1/10 anonim válasza:
Én már ugyan 19 hetes vagyok, de még nem vásároltam. Egy kiságyat ugyan kinéztem, meg sok más dolgot is nézegettem, de nem akarom elsietni. Még csak most tudtam meg, hogy kisfiú lesz a drágám. Van még idő.
2011. febr. 25. 16:44
a megfázást tekintve jól vagyunk,és én már vettem és kaptam is dolgokat a Picinek,habár én még nem tudom,hogy milyen nemű lesz
2011. febr. 25. 19:22
Kaptunk 2 ajándék rugdalózót,fehéret,hogy ha fiú ha lány jó legyen neki :) Hétfőn derül majd ki hogy fiú,vagy lány és ha kiscsaj lesz akkor a babakocsit megvesszük neki mert találtam egy aranyosat!De több dolgot nem veszünk babonából :)Amúgy köszönjük jól vagyunk a hátam fáj egy picit de ennyi baj legyen,már kezd látszódni a pocaklakóm és apa is kezd izgatott lenni :D És te hogy vagy??
2011. febr. 25. 19:36
4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon jól vagyok,szinte észre sem veszem,hogy terhes vagyok:) A gond csak az,hogy jön a bölcsesség fogam és nagyon fáj:(.Alkohollal lehet kicsit bekenni az ínyt?Nem fog ártani a babának?Köszi a válaszokat
Fúúha... nemtudom nem akarok hülyeséget írni,de szerintem lehet végülis ha belegondolsz nem megiszod..:)Jobbulást!
2011. febr. 27. 11:52
Nekünk megtiltották, hogy vegyünk bármit is az ismerősök :)
Most, hogy megjött a genetikai lelet,lassan elkezdhetjük begyűjteni, és jöhetnek a lányos cuccok is :)
2011. márc. 3. 19:18
bár én még csak a 17. hetet taposom, 1-2 dolgot vettem már, de azért nagyobb dolgokat még nem mostanában tervezünk beszerezni. Persze tervek már vannak. :)
Érdekes, én sem veszem észre néha, hogy terhes vagyok! Szerencsések vagyunk nagyon kedves kérdező! :) A fogfájás viszont borzalmas lehet, dokinál voltál vele? Hátha tud segíteni valamivel hogy ne szenvedj!
2011. márc. 4. 08:53
8/10 A kérdező kommentje:
nem voltam dokinál mert nem tudna vele mit kezdeni.Jövőhét szerdán ha minden igaz kiderül a neme is,onnantól fogok vásárolni a picinek.Kedves utolsó!Igen szerencsések vagyunk,viszont pár napja elkapott a hányinger főzés közbe:)Lehet elkiabáltam:)Ti tudjátok már a pocilakód nemét?Mit vettetek meg?
Utolsó vagyok.
Nekem még nincs bölcsességfogam, bocsánat ha hülyeséget írtam akkor :)
A neme még nem derült ki, 1-2 rugit vettem eddig, ami unisex, de amúgy sem szeretnék csak kék vagy rózsaszín irányba elmozdulni. Nálam gondoskodós ösztön a vásárlás azt hiszem :)
2 hét múlva megyünk
2011. márc. 4. 10:41
folyt köv: UH-ra, remélem akkor megmutatja magát!
2011. márc. 4. 10:41
Kapcsolódó kérdések: