Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák esztek felvágottakat?...

Kismamák esztek felvágottakat? Most olvastam hogy elvileg azt sem szabad?

Figyelt kérdés

Már néha elegem van hogy annyi minden tiltva van, hogy szinte betarthatatlan. Nekem újdonság amit ma olvastam hogy felvágottakban is lehet listeriosis baktéium, és csak forralás után együk ezeket. Nekem ez új. A virslit amúgy is megfőzi az ember, de egy téliszalámi vagy túrista szalámi milyen lesz ha megfőzöm, gusztustalan.

Első terhességem alatt ettem felvágottat és nem lett belőle probléma, ti hogy vagytok ezzel?

2011. febr. 25. 11:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Első babánál is, és most is mindent ettem, amit megkívántam, max. nem olyan nagy adagokat ;-)

Egyedül Camambert sajtot nem ettem "nyersen", de rántva azt is.

2011. febr. 25. 13:02
 12/14 anonim ***** válasza:

én mindent eszek:) csak nyers húst nem(bár eddig sem ettem tatárbifszteket)

tükörtojást, kólát, néha energia italt, néha camembert sajtot, kolbászt, bármit.

örülök, hogy most nem kell diétáznom a cukor miatt, mint az első terhességemnél.

2011. febr. 25. 13:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Mindent eszem én is, kivéve a nyers husit. De még lágy tojást is néha-néha, camaber sajtot is, tejet is, kávét is iszom (napi 1-et), második babámat várom és semmi bajunk. Ahogy korábban sem volt a fiammal. Egyél nyugodtan mindent, amit megkívánsz.
2011. febr. 25. 13:23
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok hasznos választ :) Megnyugodtam mert látom sokkal lazábban veszi ezt mindenki mint ahogy meg van írva. Úgy látom még így is túlparázom az egészet, hogy egyáltalán nem akarom túlparázni :)

Maradok annál hogy nyers húst tojás nem eszek bár ezt nem lesz nehéz betartani , a lágy sajtokat esetleg.

2011. febr. 26. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!