Kismamák esztek felvágottakat? Most olvastam hogy elvileg azt sem szabad?
Már néha elegem van hogy annyi minden tiltva van, hogy szinte betarthatatlan. Nekem újdonság amit ma olvastam hogy felvágottakban is lehet listeriosis baktéium, és csak forralás után együk ezeket. Nekem ez új. A virslit amúgy is megfőzi az ember, de egy téliszalámi vagy túrista szalámi milyen lesz ha megfőzöm, gusztustalan.
Első terhességem alatt ettem felvágottat és nem lett belőle probléma, ti hogy vagytok ezzel?
Én csak a fasírtot nem kóstoltam meg nyersen...
Kolbászt, téli szalámit, felvágottat, camembert sajtot, sőőt még tojás rántottát is ettem!
38 hetes km
miért májat se lehetne? én is eszem. felvágottat is. napi egy tejeskávét is.
pár dolgot tartok be: nyers húst nem, úgyhogy tatárbifsztek későbbre marad.
energiaitalt sem - 100%ban E-vel van tele, nem túl biztató
alkoholt sem - persze olyan volt, hogy egy korty bor, de nem vagyok az a "napi 1-2 deci még nem árthat" párti, tehát ezt is inkább kihagyom
de ezeken kivül bármit, kicsit rugalmasnak kell lenni. meg úgyis érezni fogod, hogy mit kiván a szervezeted
ja semmit nem ettem hanem csak fénnyel táplálkoztam.
Komolyan ami már e témában tapasztalható, az siralmas.
Javalom, amíg meg nem szülsz ne olvasgass a neten semmi kismamás oldalt, mert begolyózol.
Terhességi diabéteszem van, ha már felvágottakat sem ehetek, áttérek a fényre! :)
Komolyan, már ne együnk tejterméket, felvágottat, fokhagymát, tojást.... Egyszer szeretném látni leírva, hogy a "mit ne" helyett "mit igen".
A forralatlan tejet, nyers húst, lágy és külföldi sajtokat én sem fogyasztom, de azért nem kellene ennyire elszaladni a végletekig....
Csajok, cukros infúzió:) elkérem a receptet miből csinálják. Szúratunk egy bronult/kanult megtanuljuk bekötni a fuzit és hajrá:P
Szülés előtt az volt a reggelim fél liter, és estig pörögtem tőle:)))
Ha minden ne-t betartanánk a fogantatástól a gyerek diplomájáig akkor kihalnánk...
nyer mosatlan zöldséget meg nyers húst és tojást(eszik amúgy nyersen a tojást??? bláááá) kerüld, pár penészes sajtot még asszem, a többit edd nyugodtan.
Csak a mai hülyeség, hogy a csakis kismamának-babának-gyereknek gyártott dolgok egészségesek, a többitől meghalsz azonnal, elvetélsz, debil lesz a gyereked....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!