Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már vagy 5órája érzem, hogy...

Már vagy 5órája érzem, hogy zsibbad a bal oldali bordámnál! A baba miatt lenne, odanyomja valamilyét? Ez igazán kellemetlen. Más is érzett ilyet?

Figyelt kérdés
28hetes vagyok.
2009. febr. 15. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 26 hetes vagyok de nekem a jobb oldali bordám már vagy 2 hete fáj:(! A védönö azt mondta,hogy ahogy tágul a méhünk és nő a baba sajnos a fix csontjainkat nemtudja eltolni és ezért fáj! Én sokáig nemtudok ülni max: 10 percig mert utána ugy elkezd fájni! Mondjuk az én kisfiam amugy is a jobb oldalamat imádja mert mindig a bordáimnál rugdos:)!

Szerintem nincs baj biztos a baba nyomhat valamit!

Boldog babavárást!

2009. febr. 15. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 24 hetes vagyok, de egy ideje én is tapasztalom, hogy nyomja a bordám. Nekem is a jobb oldalam szereti jobban! Amúgy gondolj csak bele! Ami eddig szépen elfért odabent, azt most a bébink szépen feltolja! Tudom, hogy kellemetlen, de ez van! Én sem tudok sokáig kényelmesen ülni. Mi lesz később?
2009. febr. 15. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, igen :)))

Az én kismanóm is pont most "nyugtatja" a pici tappancsát a jobb oldali bordámnál. Olyan finoman ellen is kell tartanom, mert ki is dudorodik. Próbálj meg minél egyenesebben ülni és akkor nem fáj annyira.

Üdv

2009. febr. 15. 20:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Boldog Babavárást mindenkinek!
2009. febr. 15. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Elsö válaszolo vagyok! Akkor látom hogy ezzel nem csak én egyedül szenvedek:)! Nekem azt mondta a védönö hogy ez csak rosszabb lesz! Sokszor a sirás kerülget mikor ugy beleszúr de kibirom az én kismanóm miatt:)!

Boldog babavárást nektek:)!

2009. febr. 15. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!