Már vagy 5órája érzem, hogy zsibbad a bal oldali bordámnál! A baba miatt lenne, odanyomja valamilyét? Ez igazán kellemetlen. Más is érzett ilyet?
Szia!
Én 26 hetes vagyok de nekem a jobb oldali bordám már vagy 2 hete fáj:(! A védönö azt mondta,hogy ahogy tágul a méhünk és nő a baba sajnos a fix csontjainkat nemtudja eltolni és ezért fáj! Én sokáig nemtudok ülni max: 10 percig mert utána ugy elkezd fájni! Mondjuk az én kisfiam amugy is a jobb oldalamat imádja mert mindig a bordáimnál rugdos:)!
Szerintem nincs baj biztos a baba nyomhat valamit!
Boldog babavárást!
Igen, igen :)))
Az én kismanóm is pont most "nyugtatja" a pici tappancsát a jobb oldali bordámnál. Olyan finoman ellen is kell tartanom, mert ki is dudorodik. Próbálj meg minél egyenesebben ülni és akkor nem fáj annyira.
Üdv
Elsö válaszolo vagyok! Akkor látom hogy ezzel nem csak én egyedül szenvedek:)! Nekem azt mondta a védönö hogy ez csak rosszabb lesz! Sokszor a sirás kerülget mikor ugy beleszúr de kibirom az én kismanóm miatt:)!
Boldog babavárást nektek:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!