Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan sokan mondják, hagyjam...

Olyan sokan mondják, hagyjam abba a terhesvitamin szedését, mert nagy babám lesz. Ez igaz?

Figyelt kérdés
Azért szedem, mert nem sok étvágyam van, ha nem szedném, akkor még ennyi sem lenne. Meg ősszel és télen nem sok gyümölcsöt, zöldséget tud enni az ember. 27 hetesen 2kg-ot híztam.
2011. febr. 24. 08:00
1 2
 11/13 márti1983 ***** válasza:
nekem is azt mondták az ismerőseim hogy ne szedjem mert nagy lesz a baba,de én azért szedem és szedni is fogom,nem véletlenül javasolta az orvos.a 13.hétig 800 femibiolt szedtem az után 400 ra váltottam mert ez volt a doki utasitása meg aztán a tájékoztaton isigy volt irva.most vagyok 23 hetes és eddig normálisak a baba méretei.
2011. febr. 24. 11:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Bár már sokan válaszoltak, de nem a vitamintól lesz nagy a baba! Én is végig szedtem, 3000 grammos babám született, és én is alig híztam! Szóval ez alkati kérdés, meg genetika, ilyenkor télen kell a vitaminpótlás az embernek, főleg ha babát vársz, mert a kicsi úgyis elvon tőled mindent, amire szüksége van.
2011. febr. 24. 11:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Végig szedtem, 3550gr, 56cm volt a fiam, nem egy óriás:D
2011. febr. 24. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!