Ha 33 hetesen kezdek el kismamatornázni az baj-e? Jár e valamilyen kockázattal vagy már ne kezdjem el?
Szia!
Én a héten kezdtem épp a kismamatornát - bár még csak 29. hetet töltötttem -, de többen is vannak a csoportban , akik most 33 hetesek. A gyógytornász mondta, hogy az orvos véleményét mindenképp ki kell kérni( nincs-e nyitva a méhszáj, vagy nem magas-e a vérnyomás) mert ez akkor kizáró ok lenne.Ha ilyen gond nincs, akkor nyugodtan lehet egészen a terhesség végéig ezt a fajta tornát csinálni. Igazán nagyon kellemes, mindenkinek csak ajánlani tudom! ( Ja és a forgalomban lévő kismamatornás videokazettákkal- amit fitneszedzők állítottak össze - kicsit óvatosnak kell lenni, mert van amelyiket nem egészen egy átlagos kondiban lévő kismamára tervezték, némelyik túl megerőltető!)A legjobb a csoportos kismamatorna, amit természetesen szakember vezet és közben jó kis társaság vesz körül.:) Sok sikert és kellemes babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!