Mennyi tesztet csináltatok, mire elhittétek, hogy terhesek vagytok?
Én megcsináltam az elsőt, a kontroll csík nagyon gyorsan kijött rajta, na mondom ez is negatív :( Aztán ránéztem pár pillanat múlva és halványan elkezdett rakta megjelenni a tesztcsík! De még aznap vettem egy másik tesztet, hogy biztos jó volt-e a teszt és igaz-e az eredmény.
Aztán 2 nap múlva ismét vettem tesztet, hogy nem tűnt-e el róla a csík :D És ha még ott van erősödött-e :)
Aztán 2 nap múlva megint vettem egy tesztet, hogy nem halványodott-e és mert olyan jó érzés látni, ahogy kijön rajta a 2. csík is :)
Próbálok megállni ennél a 4 tesztnél, az összeset elraktam felcímkézve egy borítékba :)
Ti mennyit teszteltetek? Nálatok ez hogy történt?
Mindkét terhességnél hármat csináltam :)
de nem különböző napokon, hanem ugyanaznap :)
Az én történetem: Poénból neten megnéztem, h mikor volt kb peteérésem(kalkulátor). Aztán elkezdtem gondolkodni. Majd rájöttem, hogy basszus, mi pont azon a héten voltunk szabin a párommal és hát majdnem minden nap volt aktus. Nem voltunk ráállva a témára, csak hát az egy nagyon jó hét volt:)
Na aztán a naptár után ezt elmeséltem páromnak, egyből mondta, hogy vegyek tesztet. Esti vizeletből megcsináltam, 2 csík. Azt hittem rosszul látok. Aztrán másnap reggeliből még egy. Erősen pozi volt, ezt még eljátszottam 2x. Ja és mindezt a mensi előtt 3-4 nappal. Szóval én 4 tesztet csináltam:)
Most 10 hónapos a fiam
Szia!
Én is 4-et lőttem el. Elsőt délelőtt, nem hittem el, hogy pozitív, aznap még egy. Másnap reggel ismét egy, végezetül az elsőhöz egy hétre vettem még egyet, remélve, hogy nem tűnt el a csík. :D Párom mosolyogva kérdezte, hogy amíg el nem jutok orvoshoz minden nap fogok tesztelni?:D Eztán már befejeztem, mert Apa megnyugtatott, hogy Ő bizonyosan tudja, hogy nem lehet semmi baj. Eddig igaza volt :), talán már akkor érezte, hogy úton van az Ő Hercegnője. :))) Most 24 hetes vagyok, de nagyon nagyon várjuk már!
Gratulálok és sok egészséget Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!