Székrekedéses kismamik! Ma vagyok 15+3h kismama és székrekedéssel küzdök! Féltem, mert a wc-n ülve erőlködtem és majdnem sírtam, hogy nehogy legyen baja a babának! Aki ezzel küzd annak vannak hatásos módszerei a székrekedés ellen?
Én 21 hetes vagyok és kb a 8.héttől van székrekedésem.nekem az aszaltszilva lé jön be,de csak az,amit bioboltban kapsz,dm -es nem jó.ezt iszom minden reggel éhgyomorra egy pohárral.nekem bevált.ha valamiért nem jó én próbáltam még: Narancsra tej,vagy
olivabogyó vagy
Laevolac néha vagy
Guttalax(ez max 2 hetente 1*)
Muszáj váltogatnom a dolgokat,mert a szilvaléhez hozzászokik a gyomrom és 5-6 naponta kell 2-3 nap szünet,hogy megint hasson.Tudom,hogy nem lenne baj,ha csak 3 naponta mennék,de engem nagyon zavar,ha nem megyek minden nap.
Szia! Nekem sem megy mindig egyszerűen, de egy dúla ismerősöm (aki a baba masszázsban is jártas) adott édeskömény-kömény olajat. Ezt körkörös mozdulatokkal kell a hasadba masszírozni. Nekem jól bevált. Arról nem is beszélve, hogy én az apukát szoktam megkérni, hogy ő simogassa a hasamat ezzel az olajjal. Így legalább ő is hasznosnak érzi magát, és nem szenved a tehetetlenségtől. A fenti tanácsokat is jónak tartom, de feltétlenül próbáld ki ezt is! Hidd el megéri.
13+3 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!