Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Becsúszott a baba védekezés...

Becsúszott a baba védekezés mellett. Hogyan mondjam el a páromnak? Ez már nem az első alkalom

Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 12:49
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
8%

Ekkora kamut, mint a 21.50-es... Ti meg benyaltátok...

Kérdező, én szívből örülök, hogy megtartod a babát, de nem kell mindent elhinni válogatás nélkül, zokogni meg végképp felesleges rajta.

2011. febr. 25. 09:46
 32/35 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó! Miért gondolod, hogy kamu volt? Nekem elég hitelesnek és őszintének tűnt. Miért kell mindjárt kötözködni?!
2011. febr. 25. 10:41
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Na ide figyelj 9:46!!!!!!!!!!!!

hogy mered te ezt mondani, ez az én történetem volt, te egy érzéketlen tuskó vagy, de tojok én rá, hogy elhiszed-e, csak ne merj ilyet írni mert nagyon megsértettél!

Huh, apám, vannak még ilyen tuskók a földön az nem semmi!

Hogy mersz te engem megcáfolni!!!!!

Biztos te is olyan "jó" ember vagy mint az ex anyósom!

Olyat tudnék mondani neked, kitiltanának az oldalról!

Mindenesetre nagyon szemét dolog volt ez tőled!

Ne kerülj olyan helyzetbe mint én voltam!!!

2011. febr. 25. 20:28
 34/35 Csurmi ***** válasza:

Kedves legutolsó, ne foglalkozz a tuskókkal, van itt egy pár. Nagyon szép amit írtál, gratulálok a döntésedhez, és részvétem az anyós miatt.

A kérdezőnek is gratulálok ahhoz, hogy megtartotta. Szerintem mind a ketten nagyon jól döntöttetek, én büszke vagyok rátok és sok sikert kívánok nektek!

2011. márc. 23. 01:55
 35/35 anonim ***** válasza:
Miért nem szeretnétek? Ha már felnőttek vagytok és házasok amit gondolok abból hogy nem barátnak hanem a párodnak szólitottad akkor semmi akadája.
2020. jan. 29. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!