Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Becsúszott a baba védekezés...

Becsúszott a baba védekezés mellett. Hogyan mondjam el a páromnak? Ez már nem az első alkalom

Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 12:49
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Nem haragszom, én mégis meglepődtem anno. Hiszen valljuk be elég ritka, hogy így lesz valaki terhes - 3 szem. Most szedtem rendesen, de beteg voltam és szedtem mást is, ami valószínű bekavart. Szerintetek menjek előbb dokihoz vagy mondjam el neki és vele menjek? Még egy abortuszt nem bírok ki, akkor sem tudom, hogyan sikerült. Ezzel együtt úgy érzem, az én hibám, ez a baj.
2011. febr. 23. 13:35
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Tartsd meg ha kell a párodnak ha nem.

Az igaz hogy még fiatal vagy de 2 abortusz sem a testednek sem lelkednek nem tesz jót.

Én tavaly télen lettem terhes a 4. babámmal,hát nem tudom szavakkal leírni mit éltem át,de megtartottam és nem bánom,sőtt nagyon boldog vagyok hogy megszületett a kisfiam,most 6 hónapos gyönyörű egészséges kisbaba.

2011. febr. 23. 13:40
 13/35 Tinker Bell ***** válasza:
100%

Előbb szerintem vele beszéld ezt meg! És mondd el neki is, hogy nem szeretnél még egy abortuszt, mert téged ez lelkileg nagyon megvisel!

Sajnos ez így van! És igenis sokan esnek akár csak egy szem hiányától is teherbe, nemhogy 3 szem miatt. A betegtájékoztatón rajta van, hogy a szünetben és más gyógyszerek használata alatt is ajánlott a kiegészítő védekezés!

Sajnálom ami veled történik, de én biztos megtartanám! Látod milyen az élet? Bár a párom még nem ragaszkodik a gyerekvállaláshoz, én nagyon örülnék neki, de ha becsúszna nem gondolkoznánk rajta! Ti pedig még nem szeretnétek és összejött!

Ha nem így állna a helyzeted, akkor mondanám, hogy cseréljünk =o)

De sajnos ez nem egy olyan eset amin mosolyogni lehet!

2011. febr. 23. 13:48
 14/35 A kérdező kommentje:
Kedves Tinker Bell és Többiek, köszönöm :) mosolyogni muszáj, akárhogy is van, nehéz menet lesz ez, az biztos. Tudom, hogy nem vagyok már gyerek és azt is, hogy egy abortusz nagyon megvisel lelkileg. Nem antibiotikumokat szedtem, csak fájdalomcsillapítókat és meghűlés elleni dolgokat. Meg szeretném tartani, és valószínűleg meg is fogom, csak félek nagyon...mi lesz, hogy lesz, menni fog e...de gondolom ez általános
2011. febr. 23. 13:53
 15/35 anonim ***** válasza:
11%
semmi bajod nem lesz még egy abortusztól, ez csak riogatás, ismerek olyat akinek 4 volt és most 39 hetes terhes.
2011. febr. 23. 13:56
 16/35 Tinker Bell ***** válasza:
100%

Gratulálok a döntésedhez! Gratulálok a Babához!

Bár nem tudom, hogy milyen anyagi és családi helyzetbe érkezik ez a kis Csöppség, de biztosan sok erőt ad már a puszta jelenléte is!

Sok sikert kívánok a továbbiakhoz és ha van kedved, nyugodtan írd le hogyan reagált a párod és milyen döntést hoztatok a jövőre vonatkozóan!

Szép napot!

Üdv.: Tinker Bell

2011. febr. 23. 13:58
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem orvos elött ülj le a pároddal és beszéljétek meg a dolgot.

Tudom,hogy nem lessz könnyű,de túl kell esni rajta.

Én és a férjem mindig is két gyereket szerettünk volna.

Védekezés mellett,szintén terhes maradtam a harmadikkal.

Szörnyen éreztem magam,megfordult a fejünkben az abortusz,de szerencsére sok-sok átbeszélgetett óra után úgy döntöttünk,hogy megtartjuk.

Ma már 14 hónapos az én kis gyönyörűségem,és tudod mi a rossz,hogy néha még most is lelkiismeretfurdalásom van,ha eszembe jut,hogy elakartuk őt vetetni.

Döntsetek úgy,hogy az jó legyen mindannyiotoknak!

2011. febr. 23. 14:20
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha megszeretnéd tartani akkor tarsd csak meg nyugodtan. Nem vagy már kamasz a legjobb korban vagy és ki tudja lenne e még egyszer esélyed babára. Lehet hogy még a párod is örülne neki ki tudja. Vannak még csodák higyj bennük.
2011. febr. 23. 14:24
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
A teljes hátteret nem tudom, de azt kiolvasom a soraidból, hogy szeretnéd a babát. Márpedig akkor tartsd meg! Ha a párod még mindig ellene van a gyerekvállalásnak, akkor annak oka van. És ha menni akar, hát menjen. Ha szeret téged baba nélkül, hát szeressen babásan is!!!
2011. febr. 23. 14:32
 20/35 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök neki, hogy írtok olyan eseteket, amikor szintén nem tervezett baba volt útban és jól alakultak a dolgok.

Az elsőt ő nagyon nem akarta, én pedig úgy döntöttem, egyedül nem vállalom és nem szeretném olyan szituba kényszeríteni, amit nem akart. Bízom benne, hogy másképp alakulnak most a dolgok. Nem élünk együtt, ő 28, szóval nem vagyunk kamaszok, dolgozunk, nekem van lakásom. Igaz hitelből, de van. Gyerekesen hangzik, ennek ellenére félek.

2011. febr. 23. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!