Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha valaki menstruál terhessége...

Ha valaki menstruál terhessége alatt, és már elmúlt 12 hetes elvetetheti a babát?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 21:32
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ma voltam dokinál, 5 hetes vagyok.
2011. febr. 23. 19:35
 12/22 anonim ***** válasza:
Na, mondtam én. A 12. hétig mehetsz abortuszra.
2011. febr. 23. 19:37
 13/22 anonim ***** válasza:

Majd utána leírnád mit csinálnak pontosan és hogyan és fáj-e és hogy megy ott?

Mert barátnőm is gondolkodik rajta hogy elvetet egy babát...

2011. febr. 23. 19:58
 14/22 A kérdező kommentje:
Igen leírok mindent, de nem tudom még mikor lesz.Holnap megyek vérvételre és jövőhét szerdán vissza a dokihoz a leletekért, aztán védőnő, onnan családsegítő és csak aztán mehetek a kórházba.
2011. febr. 23. 20:54
 15/22 anonim ***** válasza:
És semmiképpen sem akarod megtartani? Rengeteg szervezet/ember segít szívesen, bár felnevelned valóban Neked kell. De azért gondold át. Én úgy gratulálnék a Picihez és jó egészséget kívánnék Nektek...
2011. febr. 28. 22:46
 16/22 A kérdező kommentje:
Sajnos semmiképp, nem tudom megtartani.
2011. márc. 1. 19:24
 17/22 anonim ***** válasza:

Öhm és nyílt örökbeadáson nem gondolkodtál még?

Vagy túl fiatal vagy és úgy érzed ciki lenne terhes lenni?

Amúgy ha nem indiszkrét megkérdezhetem, hogy hogy estél teherbe, mert megy nálunk - a baráti körömben egy kérdés, hogy vajon tényleg sokan szexelnek védekezés nélkül vagy hogy esnek annyian teherbe amikor tudják jól hogy nem akarnak gyereket...vagy túl fiatalok és nem tudják hogy kell védekezni csak a vágy hajtja őket, vagy csak kiszakadt a gumi- sztem ez ritka...

És ha nem védekeznek akkor miért nem?

Mondjuk nekem is volt bnőm aki mondjuk szedett fogamzásgátlót, csak 1 nap kihagyta és azon aggódott hogy most lesz-e gyereke... mondtam neki hogy mekkora dinka hogy nem használtak gumit... de ő am már volt szifiliszes is, mert megelégszik a fogamzásgátlóval... könyörgöm -.-

Én szeretek szexelni, de ha nem tartós kapcsolatban vagyunk akkor fogamzásgátló mellé gumi is...

2011. márc. 2. 19:05
 18/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Végül hogy döntöttél? Elvetetted?

2011. márc. 25. 16:41
 19/22 A kérdező kommentje:

Szia!

Hétfőn megyek abortuszra.

2011. márc. 26. 09:08
 20/22 anonim ***** válasza:
[link] - ekkora most a gyermek a hasadban. Már van arca, a szíve teljesen kifejlődött és egy hónapja dobog, a belső szervei is majdnem teljesen kifejlődtek, 20 fogcsíra van a szájában, ujjai különváltak, átlagosan 4 cm fejtől fenékig.
2011. márc. 26. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!