Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha valaki menstruál terhessége...

Ha valaki menstruál terhessége alatt, és már elmúlt 12 hetes elvetetheti a babát?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 21:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ha nincs veszélyeztetve az élete, akkor nem.
2011. febr. 22. 21:35
 2/22 anonim ***** válasza:
www.golyahiregyesulet.hu
2011. febr. 22. 21:36
 3/22 anonim ***** válasza:
53%
Nem menstruálsz terhesség alatt,de lehet vérzésed.Attól fügetlenűl ha elmult 12 hetes akkor nem ha csak nincs valami fogyatékossága a babának ami indokolná az abortuszt.
2011. febr. 22. 21:36
 4/22 A kérdező kommentje:
2-3 hónapja kevesebb a menstruációm, csináltam 2 tesztet mindkettő negatív.A második tesztet a menstruációm elött 6 nappal csináltam ami negatív volt.De nem jött meg már 12 napja késik csináltam tesztet és pozitív lett.De gondolom ha csak most lett pozitív akkor nem lehetek több mint 4 hetes.
2011. febr. 22. 21:44
 5/22 anonim ***** válasza:
Az orvos tudja megmondani az UH alapján nagy pontossággal, hogy mennyi idős a ......
2011. febr. 22. 21:55
 6/22 anonim ***** válasza:
Nem, 12 hetes magzatot már nem lehet elvetetni.
2011. febr. 22. 22:55
 7/22 A kérdező kommentje:
Én olvastam, hogy ha valaki önhibáján kivül nem tudja, hogy terhes az 18 hétig elvetetheti.Menstruáció és a negatív teszt szerintem ilyen.
2011. febr. 22. 23:32
 8/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Megint én vagyok, az utolsó kommented előtti.

A baba fejlettsége mérvadó és nem az, hogy önhibán kívül nem tudja.

Aki elveteti addig az is azért veteti el mert nem tudta hogy terhes, gondolom van annyi eszük az embereknek ha védekezés nélkül szexelnek vesznek esemény utáni tablettát de ki tudja...végülis sokan vannak "megszakításos védekezők" -.-

Hány éves vagy ha szabad kérdeznem?

2011. febr. 22. 23:53
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul tudod, 12. hét után csak súlyos fejlődési rendellenesség esetén vesznek el babát, pl ha méhen kívül fejlődik, vagy Down kóros, vagy ilyesmi.

Az ilyen későn felfedezett terhességekből született gyermekeket szokták nyílt örökbefogadással örökbeadni a szülés után.

2011. febr. 23. 00:21
 10/22 anonim ***** válasza:

Szia! Ha csak most lett pozitív a teszt és most maradt ki a vérzésed, akkor most lettél terhes is, tehát az minden,csak nem 12 hetes, szóval még megteheted,hogy nem tartod meg a babát.

Ez az önhibán kívüliség arra vonatkozik, ha félrediagnosztizálnak. Ennyi erővel mindenki mondhatná,hogy negatív a teszt,ezt nem lehet bizonyítani, de nyugi, nem vagy még 12 hetes.

2011. febr. 23. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!