Márti1983 kérdése:
Lehet hasmenés a magnézium tablettátol?
Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 13:58
1/6 anonim válasza:
Lehet bizony. Én is útálommmmm!
Nekem napi 3000mg magnéziumot kell szednem, nehogy előbb jöjjön, és alig merek elmenni itthonról. :-(
2/6 anonim válasza:
Mellékhatások között említik, de csak túladagolásnál.
3/6 A kérdező kommentje:
én magnesium oxide 835mg ot szedek naponta 1 tablettát,igaz az orvos azt mondta h 2 szedjek de azt nem merem mert a csomagolásra az van irva h napi 1.ugyhogy tuladagolás tuti nem.
2011. febr. 22. 14:10
4/6 anonim válasza:
Én napi 1500 mg-ot szedtem, de volt hogy 2000 is lement. Nem volt hasmenésem, pedig ez már elég szép dózis.
5/6 A kérdező kommentje:
akkor nem tudom hogy mi lehet a gond eddig erre gondoltam h a tabletta miatt van ez.és még az az érdekes h kb akkor mozdult meg elősször a baba mikor kezdődött ez a hasmenéses dolog.lehet h hülyeség de már tényleg nem tudok mire gondolni.
2011. febr. 22. 14:20
6/6 anonim válasza:
ha tuladagoljak, akkor okoz hasmenest, de valamit valamiert, ha gorcsolsz, sajnos jobb ha elviseled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!