A Magnerot tablettától hasmenés? Volt nektek is?
Figyelt kérdés
Mennyi adagtól?2010. dec. 15. 22:48
2/7 anonim válasza:
A Magnézium okozhat hasmenést. Én Béres Magnézium+B6-ot szedtem. Ha többet vettem be, akkor nekem is volt hasmenésem tőle.
3/7 anonim válasza:
nekem nincs tőle bajom, de nem tudom összerágni, hanem egészben nyelem le. Szerintetek az baj?
4/7 anonim válasza:
A magas Mg adag okozhat hasmenést.Úgy tűnik nincsw szüksége a szervezetednek ennyi magnéziumra.Válts magneb6-ra szerintem.
5/7 anonim válasza:
Én 3x2-t szedek a Magnerotból. Mellette igaz 2x1 vastablettát is kell, de mindennap hashajtó mellett is alig tudok kakilni.
6/7 anonim válasza:
én magnosolvot szedek 2szer 1et,és nekem is megy a hasam minden nap 1szer.
7/7 Manka68 válasza:
Szia!
Megnéztem az összetevőit, van benne laktóz. Ha laktózintoleranciád van, lehet attól is hasmenésed. És senki ne mondja azt, hogy ilyen mennyiségben nem lehet tőle, mert én minden olyan gyógyszertől futok, amiben laktóz van! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!