Volt olyan közöttetek, akinek két vetélés után egészséges babája született?
Én csak olyat tudok aki egyszer vetélt el és utána egészséges babája lett. Ilyenből többet is ismerek. Elég ritka már az is, hogy 2X történik meg ez a szörnyűség. Hogy 3x történjen meg az már tényleg annyira ritka, hogy szinte kizárt.
Nagyon sajnálom, hogy át kellett élned! Ne izgulj 3x ez nem eshet meg.
Utána kivizsgáltak egyébként? Nem lehet, hogy csak valami gyógyszert kéne szedned, hogy meg tudjon maradni a baba?
Nem biztos, hogy a babákkal volt baj. Attól,hogy elvetéltél még simán lehet egészséges babád, persze!
Szia! Sajnálom,a mi veled történt! Nekem is volt egy vetélésem a 9. héten, de csak a 12. héten vették észre! Ez 2007 novemberében volt! Azt hittem vége a világnak! De azóta a kislányom 3 hónapos elmúlt, és egy tündér!!! Szóval, ne keseredj el, mindent bele, és nem szabad pánikolni! Én anno azt hittem, hogy nem élem túl, de egy nő mindent kibír! Igaz, nekem bromot kellett szednem, de összejött a bébi!
Kívánom neked, hogy mielőbb átélhesd ezt az érzést, és hidd el, egészséges lesz a babád!!!! Hinned kell benne!
Szia!
Hasonló helyzetben vagyok mint Te. Volt egy vetélésem október elején, nagy boldogság, a mostani terhességem pedig üres petezsákkal végződött. Most ugye nekünk várni kell és én is nagyon reménykedek és persze félek is, hogy nehogy megint megtörténjen. Sikerülni fog nekünk is, hidd el!!!!!!!!
Szia!
Én 2x vetéltem el. 2006 májusában, és 2007 júniusában. Az első terhesség már rögtön összejött, míg a második csak fél év próbálkozás után. Aztán 1 év próbálkozás, és most kedden leszek 23 hetes terhes a kislányommal :-)))) Még nem született meg ugyan, de vele biztosan minden rendben lesz már. Érzem, ahogy mocorog, és ez csodálatos érzés. Eddig (lekopogom) minden tesztünk rendben van! Szóval ne add fel!!!!! Mivel Te is az elején vetéltél el mindkétszer, így sajnos valószínüleg Te is csak beleestél abba az X %-ba, akikkel ez megtörténik, mint én... A következő biztos sikerül!!!
Sok sikert hozzá! Ancsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!