Létezik olyan, hogy egy kismama miután megtudja a baba nemét csalódik és onnantól kezdve nem örül a terhességnek?
Szia!Én sose voltam egy nagyon babázós,nem babusgattam a rokonok gyerkőceit.....de azt mondtam ha nekem egyszer gyermekem lesz én kislányt szeretnék,mert azok olyan kis bújósak,szép rucit lehet adni rájuk.....
(Talán mikor még csak a szeretkezésnél tartottunk,akkor mondtam hogy hozzuk össze a kis Lilit.....)
Erre mikor terhes lettem,valahogy rögtön az elejétől éreztem hogy Ő Bendegúz. És most 3 hónaposan nem adnám semmi pénzért egy kislányért.Sőt ott tartok,hogy a kistesó is fiú legyen!
Én mindig úgy gondoltam, hogy csak is kizárólag lányom születhet. Erre már egy jó pár hete, tudom, hogy kisfiú. És még mindig csalódott vagyok, nagyon. Ha elmegyünk egy boltba valahogy még mindig a lányruhákat nézegetem és csak utána jövök rá, hogy nekem fiam lesz.
Ma éjszaka is azt álmodtam, hogy egy ismerősöm babát vár, és, hogy lánya lett, és hogy álmomban rettenetesen zokogtam, hogy mindenki lányt vár, én pedig fiút.
De gondolom, majd más lesz ha már megszületik, egyenlőre az sem megy, hogy beszéljek hozzá.
23 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!