Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik az az életkor, amikor...

Melyik az az életkor, amikor a legideálisabb gyermeket vállalni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 15:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy itt nem az az egyetlen szempont, hogy fizikálisan hány évesen bírja jobban az ember, mert persze, hogy sok olyan eset van, hogy egy 35-40 éves nő jobb kondiban van mint egy huszonéves.

Ami itt nagyon fontos szempont az az, hogy mi azokkal a petesejtekkel születünk amikből később babánk lesz. Ezek a sejtek velünk öregszenek és nincs az az egészséges életmód ami változtatna az állapotukon.

Ha 20 évesen szülsz akkor azok a sejtek 20 évesek. Ha 35 évesen szülsz akkor pedig 35 évesek.

Ez nagyon nem mindegy.

2011. febr. 20. 16:05
 12/16 anonim ***** válasza:

24 éves voltam, apa 30, amikor teherbe estem.

Világ életemben sportoltam, terhesség alatt 6 kilót híztam, könnyű szülésem volt, a most 4 hós manóm teljesen egészséges, nekem pedig kamaszkori alakom van :)

Persze, ha nincs meg az egzisztencia, lehet, hogy csak később vállaljuk be, de így én teljesen tökéletesen érzem magam :)

2011. febr. 20. 16:16
 13/16 anonim ***** válasza:
22-35 ig. Most várom az első babát (23 vagyok)
2011. febr. 20. 17:15
 14/16 anonim ***** válasza:
sztem 20-30 között,21 vagyok és az első babám várom
2011. febr. 20. 19:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerencsés, ha dolgozol legalább 2-3 évet, mielőtt jönne a baba. Nemcsak a GYED miatt, hanem ha tanultál szakmát, jó ha szerzel egy kis gyakorlatot, mielőtt kivonod magad a forgalomból. Ezen kívül szintén szerencsés, ha a férjeddel/pároddal van legalább 1-2 évetek, amit kettesben töltötök, mert ezek az évek már soha nem jönnek vissza. Hogy ezt az állapotot ki mikor éri el, hát az változó, én 28 vagyok, most várjuk az első babánkat és eddig ez nagyon ideálisnak tűnik. Nem akartam volna 22 évesen babát, akkor még egyetemre jártam, jó volt a haverokkal lenni.
2011. febr. 20. 22:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Biológiailag a 20-as évek a legideálisabbak,egzisztenciálisan meg személyenként változó:)
2011. febr. 21. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!