Melyik az az életkor, amikor a legideálisabb gyermeket vállalni?
Az a helyzet, hogy itt nem az az egyetlen szempont, hogy fizikálisan hány évesen bírja jobban az ember, mert persze, hogy sok olyan eset van, hogy egy 35-40 éves nő jobb kondiban van mint egy huszonéves.
Ami itt nagyon fontos szempont az az, hogy mi azokkal a petesejtekkel születünk amikből később babánk lesz. Ezek a sejtek velünk öregszenek és nincs az az egészséges életmód ami változtatna az állapotukon.
Ha 20 évesen szülsz akkor azok a sejtek 20 évesek. Ha 35 évesen szülsz akkor pedig 35 évesek.
Ez nagyon nem mindegy.
24 éves voltam, apa 30, amikor teherbe estem.
Világ életemben sportoltam, terhesség alatt 6 kilót híztam, könnyű szülésem volt, a most 4 hós manóm teljesen egészséges, nekem pedig kamaszkori alakom van :)
Persze, ha nincs meg az egzisztencia, lehet, hogy csak később vállaljuk be, de így én teljesen tökéletesen érzem magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!