Írnátok nekem jól csengő lányneveket Vári vezetéknév mellé?
Figyelt kérdés
Tömegnevet nem szeretnénk!2011. febr. 20. 15:07
31/38 anonim válasza:
Nekem a Viktória és Violetta ugrott be.Szerintem nagyon szép nevek.
32/38 anonim válasza:
Nekem elsőre az Adrienn ugrott be. Nem annyira tömegnév.
33/38 anonim válasza:
En amig nem tudtam,hogy kisfiam lesz a Lara,Kyara,Cloe,Zoe, volt a kivalasztott:)
34/38 anonim válasza:
Próbáld meg meggyőzni a férjed, mert a Veronika a legszebb és nagyon jól illik a Vári névhez. :) Amúgy nekem még tetszik a Lilla, a Viola, a Júlia, az Olívia és a Tamara. De a Veronika a legszebb! :)
35/38 anonim válasza:
Szia!
Nagyon jo a vezetek nevetek.
Nekem egyebkent elsore a Laura ugrott be de ez most gyakori.
Az en kedvenceim: Bonita,Bitia,Blanka, Melania, Izabella,Annabella,Flora,Lidia,Debora,Ticia,Kendra,Viktoria,Viola,Emma,Milla.
19 honapos kisfiu anyukaja
36/38 anonim válasza:
Lola, Vivien, Vanda, Lilla, Réka
37/38 anonim válasza:
Végül is neked eddig melyik jön be?
38/38 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm a sok klassz választ!:)
Vivien nem lesz, mert a keresztlányomnak is ez a neve, Viktória a sógoromék kislánya, így egy már van a családban!
Most a Noémi a nyerő, mert ez mindkettőnknek tetszik!:)
2011. febr. 24. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!