Írnátok nekem jól csengő lányneveket Vári vezetéknév mellé?
Figyelt kérdés
Tömegnevet nem szeretnénk!2011. febr. 20. 15:07
11/38 anonim válasza:
Vári Daniella
Vári Fruzsina
Vári Annamária
12/38 anonim válasza:
Ahogy elolvastam a vezetéknevet egyből az Eszter jutott eszembe.
13/38 anonim válasza:
Szerintem ezek passzolnak igazán: Vivien, Lilla, Adrienn, Kitti, Nóra, Blanka. :):):) Majd írj ám, hogy mi a választás.:):)
14/38 anonim válasza:
Nekem a Várihoz a Boglárka ugrott be. Pedig ezt a nevet nem szeretem, de csak azért, mert távol áll tőlem, vagy amilyennek képzelem a leendő kislányunkat.
Vári Boglárka. Így viszont tetszik.
17/38 anonim válasza:
Andrea,Alexandra,Viktória,Veronika. Ezek jutottak kapásból eszembe. Nem tucatnevek és valami hosszú keresztnév kell a rövid vezetéknév mellé. Vagy 2 keresztnév akár:)
18/38 anonim válasza:
Ne engedj a férjednek(meg senkinek),ha neked tetszik a Veronika:) Önző vélemény,de te szülöd,úgyhogy csönd!
19/38 anonim válasza:
Nem gondolkodtam, de hirtelen ez ugrott be:
Violetta
20/38 anonim válasza:
Vári Lilla - valahogy olyan ritmusos. egyébként szerencsétek van, ilyen szép vezetéknévhez nagyon sok keresztnév illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!