Kapott a nagyobb gyermeked a "kicsitől" ajándékot amikor hazajöttetek a kórházból?
Ha igen mit? Apróságot, vagy valami olyant, aminek nagyon örült?
Kisfiam 2,5 éves lesz, amikor megszületik a tesó.
Olyat, aminek nagyon örült! Kismotort.
Hozta(volna haza a tesó, amikor a kórházból jövünk, de anyukám azt mondta, majd ő megveszi, érre odaadta neki előbb).
Úgyhogy így jött össze.
Nálunk a nagyobb majdnem 7 lesz, mi nem gondolkozunk ilyenen. Mivel úgyis tudja, hogy tőlünk kapná, a kistesó nem tud még semmit sem venni.
Egyelőre a nagy válogatja bőszen a játékait, hogy mi való a kicsinek, és mi nem. Aztán, ha talál valami nekivalót, beteszi a kiságyba.
Ha fiatalabb lenne, se vennék semmit a nagyobbnak. A kistestvér az ajándék.
2 éves volt a nagyobb gyermek,amikor haza hoztuk a hugit... nem volt ajándék. Én a "nagy " ölébe fektettem a hugát,így ismerkedett meg vele... nem lett féltékeny, nem esett vissza fejlődésben. Nagyon alkalmazkodó "nagylányt" fogtunk ki! :D
Üdv: 2 gyermekes 10+6h. Büszke Anyuka
Nálunk sem kapott semmit a nagy a kistesótól. Én személy szerint nem tartottam és most sem tartom jó ötletnek. Ne azért fogadja el a tesót, mert ajándékot kap tőle, hanem azért, mert a testvére. Már a pocakos korban kapocs alakult ki közöttük, a nagy állandóan odabújt a hasamhoz és beszélgetett a testvérével.
Egyik ismerősömnél kapott a nagy ajándékot, onnantól kezdve napi szinten kérdezte anyától, hogy hogyan fért el ez is a pocakodban? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!