Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik az, hogy egy 5 hetes...

Létezik az, hogy egy 5 hetes terhességnél még nem látszik semmi a petezsákban?

Figyelt kérdés

Az orvosom azt mondja ebből még baba is lehet de az is lehet hogy életképtelen volt..... :(

Volt már valakinek ilyen hogy az 5. héten még nem látszott az embrió?

2008. jan. 31. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

ohh ez még nem jelent semmit! Még simán lehet!! ne aggódj! Szorítok! A legfontosabb hogy maradj higgadt, a picinek is nyugira van szükségbe hogy fejlődhessen.

:)

2008. jan. 31. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia sajnos en is ebben a cipoben jarok csak en 7 hetes vagyok es ma voltam dokinal es o is ezt mondta nem lat ,nem talal semmit.Nagyon aggodok.Menni fogok mas orvoshoz is mert az hatha mast tud mondani,igy neked is csak ezt tudom javasolni keress fel egy masik dokit is a biztonsag kedveert.Minden jot es sok sikert.
2008. jan. 31. 22:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Két hetet késett a mensim, az első teszt -, a második + lett. A dokim megvizsgált és azt mondta, hogy vagy van egy halott terhességem van vagy csak később fogant meg a baba.Az UH 4 hetesnek írt a petezsák alapján. Én utrogestant kaptam,hogy ezt a korai terhességet támogassa, de ennek ellenére barnázni, majd vérezni kezdtem...

Remélem veled ez nem fog megtörténni! Szorítok!

2008. jan. 31. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

En is 5 hetesen mentem el az orvoshoz,es nekem sem latott mast csak a petezsakot.Ne izgulj,gondolom visszarendelt kesobbre teged,es akkor mar tuti fog a babad latszani.

De ha inkabb az nyugtatna meg,keress fel masik orvost.

Es probalj ne idegeskedni,tudom konnyu mondani,de nekte most a nyugalom kell.

10 hetes kismama

2008. febr. 1. 06:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajna en is ebben a cipoben jartam.Minden kepp keress fel 1 masik sot 2-3 orvost,sose lehet tudni.En nagyon szoritok neked es igaz a van az elottem szolonak;csak nyugi,mert azzal csaka babanak artasz ha stresszeled magad.(Nekem sajnos 9 hetesen is ugyan azt mutatta.....)
2008. febr. 1. 07:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én is 5 hetesen voltam először dokinál. Megvizsgált, mondta, hogy petezsákot lát, de benne még semmit. El voltam keseredve, aztán mondta a doki, hogy megpróbálja még 1x, és addig kereste ultrahanngal míg felfedezett egy 1,8mm-es (alig látszó) kis embriót. Következő héten visszamentem, és már 4mm-es volt, szívműködéssel. Szerintem ne keseredj el, egy hét alatt csodák történhetnek :) Drukkolok.
2008. febr. 1. 08:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia..szerintem meg nagyon kicsike a babo ebben a korban...en is 4-5 hetesen voltam es csak petezsak volt.

A terhessegek nagyreszeben ott van a babo..keves az amikor csak a petezsak marad tovabbra is...menj vissza 1 het, 10 nap mulva es szerintem mar szivdobogas is lessz....:-)) Fel a fejjel~!!!!

2008. febr. 1. 09:04
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi mendenkitől a válaszokat! A jövő héten megyek hüvelyi ultrahangra ott minden kiderül.

Sok szerencsét mindenkinek és jó baba várást!

2008. febr. 1. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!