Mindenkinek volt kenetvétel a terhesség végén?

de jó,hogy itt mindenki okosabb,mint egy ehhez értő orvos!!!
csak elijesztitek vele,pontosabban megijesztitek! gondolom a doki nem mondta volna,hogy szedje,ha nincs rá szükség!!!

Kedves Mindenki,
Talán külön topicra lenne szükség, de nekem van egy határozott elképzelésem, hogy mit fogok felvállalni a terhesgondozásból. Nos, minimális részét. A terhesgondozás nem kötelező. Ennek megfelelően meg fogom nézni , hogy milyen kockázati dolgok lehetnek, azokban a vizsgálatokban részt veszek. A védőnő vérnyomásmérésében tuti nem, hisz van vérnyomásmérőm és mérlegem is, szóval naneee. Aztán: az időpontokat, hogy mikor megyek orvoshoz én fogom eldönteni. Természetesen tudok és szoktam is olvasni, úgyhogy nem nagyon tudnak újat mondani a vizsgálatokról, kockázatokról, szóval ezek alapján fogok dönteni. Nade mindennél fontosabbnak tartom a józan paraszti észt,ennek lényege : probléma esetén forduljunk orvoshoz.Ha jól érezzük magunkat, akkor inkább az élménnyel foglalkozzunk. Saját és párunk lelkével, ne orvosokhoz futkossunk.Ez szerintem jobb és fontosabb a babáknak,családnak mint valami orvosi protokoll. A gyerekvárás időszaka ne a szülész-nőgyógyászokról szóljon, csak ha probléma adódik, illetve pár alapvizsgálat erejéig. Üdv mindenkinek

Igen, a végén van egy kenetvétel, ami többféle vírust is szűr. Szerintem antibiotikumot csak akkor adhatnak, ha van valami... Olyat szűrnek, ami a babára is veszélyes lehet!
Az utolsó hozzászólónak: Először is bocsánat, hogy most nem a kérdésre adok választ! Igen, nem kötelezőek a vizsgálatok, ám ha aztán akarsz kapni Gyed-et, ahhoz kötötték ki a vizsgálatokat! Tényleg idegesítő ennyit rohangálni, engem is zavar! Igaz a dokimnak még mindig elég havi 1 alkalom, mert minden ok!:) De eleinte így is sok volt ez a laborokkal, védőnővel. Kicsit besűrűsödött a 12.hét környéke! Én ezt a kenetvételt nem tartom feleslegesnek. Amúgy én is eltoltam pár védőnői randit!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!