Mindenkinek volt kenetvétel a terhesség végén?
Figyelt kérdés
Nekem nem volt, csak a 34. héten kellett szednem antibiotikumot a fertőzés elkerülése miatt...2009. febr. 13. 14:58
1/17 anonim válasza:
úúúúú most ez komoly h azért ill semmiért beszedtél antibiotikumot meglőzésnek???Én ilyet még nem hallottam max ha vkinek baja van kenetvétel bizonyítja is...nekem max akkor csinált dokim ilyet ha panaszom volt, akkor kenet s úgy max gyogyi...de nem a semmire!!!
2/17 A kérdező kommentje:
Igen, én is csodálkoztam, de nálunk ez a szokás. Érdekes...
2009. febr. 13. 15:02
3/17 anonim válasza:
s te be is vetted??
Mondjuk ha doki mondja csak nem káros(bár semielyik antibio se egészséges) de megelőzésnek fix nem vettem volna be csak úgy h semmi bajom.
További szép babavárást
4/17 anonim válasza:
a mi városunkba is muszály az ijen!tölem 2x vettek de mindegyik jo lett:)
5/17 anonim válasza:
Ez elég butaság - mármint az orvos döntése. Nekem pontosan elmagyarázta azorvosom hogy ez a kenetvétel is egy ostobaság ami benne van a vizsgálati protokollban. Egy baktériumot szűr főként ami szinte sose fordul elő. Az meg hogy neked egy antibiotikumot is felírtak egy amúgy is fölösleges vizsgálat helyett .... Azért ne aggódj, baj biztos nem lesz bőle . De kiváncsi lennék merre él az az orvos....
6/17 A kérdező kommentje:
Persze hogy bevettem, gondolom csak tudja a doki...
csak azon csodálkozom hogy kenetvétel meg nem volt...
2009. febr. 13. 15:18
7/17 A kérdező kommentje:
de ezt nem az én orvosom találta ki, hanem az egész kórházban ez a szokás, mert a tanácsadáson meg is kérdezték, hogy megkaptam-e az antibio-s kezelést. De hát gondolom hogy nem árt a babának, mert benne is van a leírásban hogy lehet szedni a terhesség 3. trimeszterében...
2009. febr. 13. 15:19
8/17 anonim válasza:
oké, csak furi érted h semmire kell szedned!!
9/17 anonim válasza:
Istenem mennyi felesleges dolgot bevezettek 10 év alatt!!!Csak hogy pénzt kaphassanak!
Nekem egyik terhességem alatt sem kellett ilyen ostobaságokkal foglalkoznom.Most itt a harmadikkal meg össze-vissza rángatnak és bolondítanak.Az a sok aggódás és idegesség aminek kiteszik a kismamákat többet árt.
Már ez sem lehet háboríthatatlan és békés?Persze ott van a Down kór szűrés azt igen azt helyeslem de a többi...rákszűrés ilyenkor...
10/17 anonim válasza:
Megkérdezhetem melyik ez a kórház? Csak kiváncsiságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!