Ma voltam UH-n,18+3 hetes vagyok. A dokim vizsgált és már az első pár pillanat után mondta, hogy két hét múlva szeretne ismét ránézni. Szerintetek, csak alapos, vagy látott valamit csak nem akarta még megmondani?
Az értékek: BPD: 43 mm, FL 24 mm, AC: 136 mm Súlybecslés 272 g. Azt mondta szép a gerince, megnézte a koponyát, veséket, szívét is.
Azt mondta rendben van és a papírra is azt írták, hogy "Számítottnak megfelelő terhességi kor 18 hé 3 nap".
De akkor miért kell megismételni szerintetek két hét múlva?
Hogy hogy? Hiszen az a vizsgálat ingyenes, ha van TAJ kártyád. Persze a kismamák ilyenkor boldogan fizetnek akármennyit csak minden rendben legyen és ezt az orvosok nagyon jól kihasználják és plusz még rád is ijesztett.
De mindegy a lényeg, hogy minden rendben csak ilyenkor mindig pipa leszek, hogy mennyi pénzt lenyúlnak tőlünk.
Bocsi.
13:15-ös
ja, így már értem.
Kicsit pénzéhes a dokid, azért hívott be:-(((
A végre egy vagyon fog legombolni rólad.
Nekem 2 éve 7000Ft volt a terhesgonodzás, összesen mentem 5x, UH, vérvétel...mindig a kórházban volt , szonográfus csinálta.
Az utolsó hónapba, CTG-k után a doki sohesem kért pénzt, fel sem merült
Bármikor hívhattam, bármi kérdésem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!