Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki juliusra van ki irva?

Van aki juliusra van ki irva?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok? Tudjátok már a nemét?
2011. febr. 18. 10:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Július 20ra vagyunk kiírva, első baba, nemét még nem tudjuk. Nyíregyházán fogok szülni. Mindenkinek boldog babavárást!
2011. febr. 18. 14:37
 12/23 anonim válasza:
Én júli 10-re vagyok kiírva.Úgy néz ki lány lesz,már van egy fiam,aki júli 29-én lesz 3 éves,amúgy Szombathelyen fogok szülni.
2011. febr. 18. 15:36
 13/23 anonim ***** válasza:

Én júli 21-re vagyok kiírva, és remélem, hogy a szerdai ultrahangon megmutatja magát :)

Most szerencsére pont abban az időszakban vagyok amikor nincs semmi problémám :) Se hányinger, se fáradtság és társai :)

2011. febr. 20. 17:56
 14/23 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én július 12-re vagyok kiírva és kislány lesz a kis pocaklakó!:-)Első baba úgyhogy még jobban várjuk.SoteiI-ben fogok szülni.Szerencsére nincs már émelygés,hányás.Most már határozottan érzem mikor mocorog a babám!:-)

Mindenkinek boldog babavárást kívánok!!!:-)

2011. febr. 20. 18:31
 15/23 anonim ***** válasza:
2011.Júl.02.-re vagyok kiírva és kisfiú:) a második:)!
2011. febr. 20. 19:44
 16/23 anonim ***** válasza:

Július 25, egy hete azt láttuk az UH-on, hogy valószínűleg kislány. Első baba, magzatmozgás még nincs, nagyon várom...

Émelygés, kajaundor megvan még, nagyon várom a végét!

2011. febr. 21. 00:36
 17/23 anonim ***** válasza:
Szia! Július 6-ra vagyok kiírva,éppen most vagyok félidős:) 18 hetes UH-on mondták,hogy kisfiú:) Nagyon örülünk,van már egy kislányunk így teljes a csapat:)Kislányom ad elfoglaltságot bőven,meg a háztartás,elég fáradékony vagyok. János kórházban fogok szülni. S veled mizu?
2011. febr. 21. 01:36
 18/23 A kérdező kommentje:
JAJJ NE IS MOND HÁZI MUNKA STB ÉN IS ELÉG FÁRDT VAGYOK FÖLEG EZEK A FRONTOK KÉSZITENEK KI:( REMÉLEM3 HÉT MULVA ÉN IS TUDNI FOGOM A NEMÉT,BÁR A LÁNYOM NEM MUTATA MAGÁTCSAK A 28.HÉTEN A FIAM HAMAR MEG MUTATA MILYE VAN:))
2011. febr. 21. 08:20
 19/23 anonim ***** válasza:
Én júli 25-re, és én is az Istvánban szülök :) Melyik dokinál vagy? Én a Németh Miklósnál. 1 hét, és meglesz a genetikai vizsgálat eredménye. Eddig lányra tippeltek, bár én jobban örülnék kisfiúnak, mert 2 fiam, és 3 lányom van. Mindenki fiút szeretne. Igazából az a lényeg, h. rendben legyen :)Ja, és a hasam is fiúsan hegyes. Nekem biztos előbb születik meg, mindegyik előbb jött jóval (35-38 hétre) de mind súlyánál volt, teljesen érett. Szoktam is dicsekedni, hogy már majdnem egy egész terhességet megspóroltam :)))). Rettenetes fáradt vagyok állandóan aludnék, és folyton rossz kedvem van :( naponta többször sírva fakadok, csak úgy :( Pedig nálunk akkora élet van! Féltem is a babát, nehogy rossz legyen ez neki. Mikor mész az Istvánba??? Én a jövő héten valamikor a 18 hetes UH-ra.
2011. febr. 21. 12:42
 20/23 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Én július 24-re vagyok kb. kiírva, mert a dokim még nem mondta, csak én számoltam... :) Nekünk sem mondták még a nemét, talán a 20 hetes UH-n. Én már jobban vagyok, de a fáradtság nem múlik, pedig 1. baba és itthon vagyok. Nem szakadok meg a munkában. Már 1 hete érzem hogy rugdal a baba, de napjában csak 1*, max 2* érzem. Én Szombathelyen szülök, remélhetőleg a Varga Kornélnál.

ti mikor kezditek a babaszoba elkészítését? Vásároltatok már? Mikor érdemes elindulni?

Mindenkinek boldog babavárást! 18+1 hetes km

2011. febr. 21. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!