Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki juliusra van ki irva?

Van aki juliusra van ki irva?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok? Tudjátok már a nemét?
2011. febr. 18. 10:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Július 3-ra vagyok kiírva, de valószínűleg 2 héttel hamarabb kell szülnöm, mert cukorbeteg vagyok, és a vége felé nagyon magas az inzulinigényem.

Fiam lesz, 2 fiú és 2 lány után. Nagyon jól érzem magam. Szerencsés alkat vagyok, se hányás, se hányinger, se kívánósság. Csak akkortól érzem, hogy terhes vagyok, amikortól mocorog a baba. Már nagyon várom az érkezését.

2011. febr. 18. 10:54
 2/23 anonim ***** válasza:

Én júli 21-re vagyok kiirva.

még nem tudom a nemét. Hétfőn megyek 4D-e, remélem akkor már kiderül...

Én jól érzem magam. Bár már nem igazán tudom mit vegyek fel, az utóbbi hónapban nagyon kikerekedtem. 5kg jött fel, pedig ugyanúgy eszem...

Veled mi van?, Te hogy bírod?

2011. febr. 18. 10:57
 3/23 A kérdező kommentje:
nekem 3.baba még nem tudjuk a nemét,van már egy lányom és egy fiam.az elsö 3honap nagon rosz volt ráadásul még duphaston is kellet szednem napi 3.1 et.juli 29.re vagyok ki irva a fiam szülinapjára:))
2011. febr. 18. 11:12
 4/23 anonim ***** válasza:
én júli 11re vagyok kiírva..ki hol szül?
2011. febr. 18. 11:17
 5/23 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Bár vidéken élek, Pesten az István kórházban fogok szülni, mert nálunk császároznának a cukor miatt.

2011. febr. 18. 11:22
 6/23 A kérdező kommentje:
békésmegye azon belül békéscsaba
2011. febr. 18. 11:26
 7/23 anonim ***** válasza:
Én bp Sote 2-n szülők
2011. febr. 18. 12:43
 8/23 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is Júli 11-re vagyok kiirva, mint itt valaki. :) Nekem már 13+6 hetesen megmondták, hogy kisfiú lesz, bár akkor még úgy, hogy nem 100 %, de igencsak valószinű. jövő héten fogok menni uh-ra, és akkor az már biztos lesz. egyébként, az elsőhöz tudok csatlakozni, mert nekem sem volt semmi jele a terhességnek. (nem voltak rosszullétek, hányinger, kivánosság, semmi.....) csak az elmúlt két hétben teljesn felpuffadt a hasam, olyan, mintha már vagy 7 hónapos lennék és fogalmam sincs mitől. pedig a picit lent érzem rugdosni. jah, és első baba. Gratulálok mindenkinek és jó babavárást.

2011. febr. 18. 12:44
 9/23 anonim válasza:
Július 27-re vagyok kiírva és a Sote 2-n tervezem a szülést. A 12 hetes genetikai vizsgálaton 90%-ra mondta a doki, hogy fiú, mert szépen mutatta magát. Nekem sem volt semmi bajom az elején, se hányinger, se hányás. Csak mostanában veszem észre mintha valaki lenne odabent. A puffadással én is kínlódom. Esténként úgy felfújódom mint egy lufi, de ez mitől van? Azt is szeretném megkérdezni, hogy miben különbözik a haskeményedés attól, mint amikor fel vagyok úgy fújodva, hogy szinte "szétpukkan" a hasam?
2011. febr. 18. 13:22
 10/23 anonim ***** válasza:

Szia! Júli 17-re vagyok kiírva, ez a 18.hetem. Ma megyek este genetikai UH-ra, ahol remélem minden rendben lesz és talán az is kiderül, hogy milyen nemű a baba. Második gyerkőc lesz, az első 4150 grammal, 51 cm-mel született 9 nap ráhúzással :-)

Az első trimeszter émelygősen, ájulósan, szédülősen és borzasztó rossz közérzettel járt, most "csak" az alacsony vérnyomás kínoz, remélem lassan az is javulni fog.

Ja legfrisebb "tünetem": legszívesebben állandóan ennék, vissza kell fognom magamat!

2011. febr. 18. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!